Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγλαντζιά - Κύπρος :Μέτρα Αστυνομίας μετά την απόπειρα αρπαγής παιδιών από Δημοτικό

Αναστάτωση επικράτησε τις προηγούμενες μέρες μετά την απόπειρα αρπαγής παιδιών από Δημοτικό σχολείο στην Αγλαντζιά. Το περιστατικό που κ...


Αναστάτωση επικράτησε τις προηγούμενες μέρες μετά την απόπειρα αρπαγής παιδιών από Δημοτικό σχολείο στην Αγλαντζιά. Το περιστατικό που καταγγέλθηκε στην Αστυνομία προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, αναστάτωση μεταξύ των γονιών.






Από την πρώτη μέρα είχε επισημανθεί, εξάλλου, και το ζήτημα της περίφραξης τόσο του συγκεκριμένου σχολείου όσο και άλλων, πράγμα που θα υλοποιηθεί εντός των επόμενων μηνών, παρά το ότι θα έπρεπε ήδη να έχουν ολοκληρωθεί.

Όπως πληροφορείται το SigmaLive, η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε εφαρμογή περιπολιών στην γύρω περιοχή με σκοπό αφενός να εντοπιστεί ο ύποπτος και αφετέρου να υπάρξει αίσθημα ασφάλειας. Τα μέτρα λαμβάνονται με κάθε διακριτικότητα, ενώ οι έρευνες για εντοπισμό του υπόπτου συνεχίζονται από πλευράς της Δύναμης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες είδε το φως της δημοσιότητας νέα υπόθεση απόπειρας αρπαγής ανήλικου, αυτή την φορά από χωράφι όπου το παιδί έπαιζε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι ανέφερε στην μητέρα του ότι άγνωστος επεχείρησε να την αρπάξει.

Οι γονείς προχώρησαν σε σχετική καταγγελία στο ΤΑΕ Λευκωσίας, το οποίο και ερευνά την υπόθεση, ενώ πληροφορίες του SigmaLive αναφέρουν ότι υπάρχει μαρτυρία που επιβεβαιώνει μεν ότι το παιδί έτρεχε και πίσω του περπατούσε ένας άγνωστος, ωστόσο δεν φαίνεται, σύμφωνα πάντα με την ίδια μαρτυρία, να ήταν εμφανής η πρόθεση για αρπαγή του ανήλικου. Οι εξετάσεις, πάντως, συνεχίζονται.