Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ... Αλγερινός και Σύρος «ξάφριζαν» πεζούς στο κέντρο της Αθήνας

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ανδρών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Πρόκειται για έναν Αλγερινό και ...



Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ανδρών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Πρόκειται για έναν Αλγερινό και έναν Σύρο, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπές σε πεζούς και αυτοκίνητα καθώς και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.




Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες Αλγερινός και Σύρος, εντόπιζαν τα θύματά τους σε πολυσύχναστα σημεία του κέντρου της Αθήνας και, στη συνέχεια, τους αποσπούσαν τσάντες, πορτοφόλια και κινητά τηλέφωνα. Σε άλλες περιπτώσεις, εντόπιζαν σταθμευμένα αυτοκίνητα και, αφού τα παραβίαζαν, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα από το εσωτερικό τους.

Στην κατοχή των δύο δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, διαβατήριο ρωσικών αρχών και μικροποσότητα κάνναβης.

Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί οκτώ περιπτώσεις κλοπών, έξι από πεζούς και δύο από αυτοκίνητα, στο Σύνταγμα και την Ακρόπολη.

Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες έχουν συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και έχουν εκτίσει σχετικές ποινές φυλάκισης.