Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθησαν αυτοί που γρονθοκόπησαν τον φυσικοθεραπευτή του Απόλλωνα Σμύρνης!

Το περιστατικό έγινε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (09.09.2019) έξω από το γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Απόλλων Σμύρνης γνωστοποίησε ό...


Το περιστατικό έγινε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (09.09.2019) έξω από το γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης.





Ο Απόλλων Σμύρνης γνωστοποίησε ότι νωρίς ο πρωί της Δευτέρας (09.09.2019) άγνωστοι επιτέθηκαν στον φυσικοθεραπευτή της ομάδας, Αλέξανδρο βασιλείου, έξω από το γήπεδο “Γ. Καμάρας” ενώ προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στο βαν της ομάδας.

Ο Απόλλων Σμύρνης καταγγέλλει! «Γρονθοκόπησαν τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας»

powered by Rubicon Project

Η αστυνομία ενήργησε γρήγορα και -σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε- συνέλαβε τρία άτομα που ευθύνονται για την επίθεση στο μέλος της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”.

Όπως γίνεται γνωστό, τα συγκεκριμένα άτομα (δύο Αλβανοί, ηλικίας 17 και 19 ετών και ένας 18χρονος Έλληνας) βρέθηκαν στη συνέχεια στα Πατήσια και προκάλεσαν φθορές σε άλλο άλλο όχημα.

Εκεί, συνελήφθησαν από την ομάδα ΔΙΑΣ, που πραγματοποιούσε έρευνες, λόγω της ειδοποίησης για τον φυσικοθεραπευτή του Απόλλωνα Σμύρνης. Για τα τρία άτομα (δεν έχουν απασχολήσει τις Αρχές σε φαινόμενα χουλιγκανισμού) σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν αύριο (10.09.2019) στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.