Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλβανός στην Αθήνα είχε στήσει μεγάλο «ροζ» κύκλωμα με τη σύζυγό του... Στρατολογούσε από Μολδαβία...

Το κύκλωμα έφερνε γυναίκες από το εξωτερικό, τις «έριχνε» σε οίκους ανοχής και ξέπλενε το μαύρο χρήμα αγοράζοντας τυχερά δελτία και επεν...


Το κύκλωμα έφερνε γυναίκες από το εξωτερικό, τις «έριχνε» σε οίκους ανοχής και ξέπλενε το μαύρο χρήμα αγοράζοντας τυχερά δελτία και επενδύοντας σε επιχειρήσεις εστίασης στη Μήλο, ακίνητα στην Αθήνα και πολυτελή οχήματα

Ένα από τα μεγαλύτερα «ροζ» κυκλώματα που έφερνε γυναίκες από το εξωτερικό, τις «έριχνε» σε οίκους ανοχής και ξέπλενε το μαύρο χρήμα αγοράζοντας τυχερά δελτία και επενδύοντας σε επιχειρήσεις εστίασης στη Μήλο, ακίνητα στην Αθήνα και πολυτελή οχήματα, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Μεγάλο αφεντικό ένας Αλβανός μαφιόζος με υπαρχηγό την σύζυγό του οι οποίοι την τελευταία πενταετία είχαν στήσει στη Μολδαβία «γραφείο στρατολόγησης» νεαρών γυναικών που τις έφερναν στην Ελλάδα, τις «φυλάκιζαν» σε σπίτια και τις ανάγκαζαν να πραγματοποιούν 40-50 ραντεβού την ημέρα.

Ανάμεσα στα θύματα και δυο ανήλικες 16 ετών που βίωσαν τη φρίκη στα ροζ δίχτυα της εγκληματικής οργάνωσης. Όπως κατήγγειλαν οι ίδιες, η κάθε κοπέλα έκανε τζίρους που το τρίμηνο ξεπερνούσαν τις 100.000 με τις ίδιες να λαμβάνουν 3.000 ως αμοιβή.

Μέχρι και εικονικά σύμφωνα συμβίωσης έκαναν με απελπισμένους Έλληνες οι Αλβανοί μαφιόζοι δίνοντας 3000 ευρώ έτσι ώστε να παρατείνουν την παραμονή των γυναικών στην Ελλάδα.