Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άρχισε ο Συμμοριτοπόλεμος στα Εξάρχεια... Ενέδρα ακροαριστερών σε αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.- Έσπασαν μία μηχανή-Έκλεψαν κράνος

Όπως όλα δείχνουν οι ακροαριστεροί μπαχαλάκηδες γύρισαν από τις διακοπές με τα χρήματα των γονιών τους και ξεκίνησαν τις επιθέσεις εναντ...


Όπως όλα δείχνουν οι ακροαριστεροί μπαχαλάκηδες γύρισαν από τις διακοπές με τα χρήματα των γονιών τους και ξεκίνησαν τις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι έχουν αυξήσει την παρουσία τους και τις επιχειρήσεις στην περιοχή στο πλαίσιο του δόγματος «νόμος και τάξη».






Για ένα ακόμη βράδυ, επεισόδια ξέσπασαν στα Εξάρχεια, καθώς άγνωστοι εκτόξευαν μολότοφ, ενώ ομάδα επιτέθηκε σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ όπου έκλεψε κράνος και προκάλεσε φθορές σε μία μηχανή.

Στις 02:35 τα ξημερώματα της Κυριακής, ομάδα 10 ατόμων επιτέθηκε σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη.

Ενέδρα σε αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. έστησαν περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα κουκουλοφόροι στα Εξάρχεια. Μάλιστα, οι δράστες άρπαξαν το κράνος ενός αστυνομικού, ενώ πήραν και τα κλειδιά μία υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα και έσπασαν το φάρο από δεύτερη(!). Ακολούθησε κινητοποίηση της Αστυνομίας και έγιναν πέντε προσαγωγές. Οι προσαχθέντες, ωστόσο, αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι.

«Κάηκε» η περιοχή για ένα ακόμη βράδυ.

Οι επιθέσεις ξεκίνησαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Υπενθυμίζεται ότι μερικές ώρες νωρίτερα, το μεσημέρι, είχε επικρατήσει ξανά ένταση στα Εξάρχεια. Το βράδυ, στις 23:40 και στις 23:55, άγνωστοι εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ και πέτρες προς τη Σπ. Τρικούπη. Διμοιρίες των ΜΑΤ βγήκαν στην πλατεία των Εξαρχείων και τους απώθησαν.

Ομως, 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα έγινε νέα καταδρομική επίθεση, από περίπου 20 άτομα, που εκτόξευσαν μολότοφ και το σκηνικό επαναλήφθηκε και λίγα λεπτά αργότερα. Στην πλατεία Εξαρχείων ήταν σε εξέλιξη φεστιβάλ και από τις βόμβες μολότοφ κάηκαν τα ηχεία των διοργανωτών.

Η αστυνομία έκανε τρεις προσαγωγές στα Εξάρχεια και η μία μετατράπηκε για σύλληψη, για ναρκωτικά και το νόμο περί όπλων.