Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!! Την ώρα που οι Κούρδοι χτυπάνε μέσα στις πόλεις... Οι Αμερικάνοι εκπαιδεύουν τους Κούρδους για πόλεμο σε Αστικό περιβάλλον...!!

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στην Άγκυρα, με την δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνει Αμερικανό στρατιωτικό να εκπαιδεύει Σύρο Κούρδο του ...


Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στην Άγκυρα, με την δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνει Αμερικανό στρατιωτικό να εκπαιδεύει Σύρο Κούρδο του YPG, σε τεχνικές μάχης σε αστικό περιβάλλον.







Πρόκειται για Αμερικανό στρατιωτικό που ανήκει στη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ (CENTCOM), ο οποίος προετοιμάζει προφανώς ικανό αριθμό ανταρτών του YPG, σε τεχνικές καταδρομών στην Συρία.

Το βίντεο ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό των κοινωνικών μέσων των δυνάμεων των ΗΠΑ. Τα πρώτα αιχμηρά σχόλια στον τουρκικό τύπο κάνουν λόγο για αμερικανική υποκρισία κατά της Τουρκίας.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανέλαβαν δεσμεύσεις στο YPG και συνεχίζουν να υποστηρίζουν έντονα με άφθονη υλικοτεχνική υποστήριξη τους Σύρους τρομοκράτες που εισέρχονται στα τουρκικά σύνορα. Ειδικά τους παρέδωσαν θωρακισμένα φυλάκια πολλαπλών χρήσεων που περιβάλλονται με τάφρο», σημειώνει Τούρκος ειδικός.

Η Τουρκία κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι προσπαθεί να νομιμοποιήσει τους Σύρους Κούρδους παραβιάζοντας όλες τις συμφωνίες με την Άγκυρα.