Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Είδα αίματα και τη μητέρα να τρέχει» - Σοκ από την τραγωδία στα Γλυκά Νερά με το Ροτβάιλερ επιτέθηκε και σκότωσε δυο μηνών κοριτσάκι

Σοκάρει η επίθεση ροτβάιλερ σε βρέφος δυο μηνών. Το σκυλί ανήκε στην οικογένεια και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες επιτέθηκε στο παιδί. Το ...


Σοκάρει η επίθεση ροτβάιλερ σε βρέφος δυο μηνών. Το σκυλί ανήκε στην οικογένεια και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες επιτέθηκε στο παιδί. Το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο Παίδων Πεντέλης – Είχε τραύματα σε όλο του το σώμα. «Το σκυλί ήταν άγριο, το είχαν στο μπαλκόνι» είπε γείτονας της οικογένειας. Η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά. Οι πρώτες εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας.




Μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τα Γλυκά Νερά. Βρέφος δυο μηνών βρήκε τραγικό θάνατο όταν δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειας.

Όλα έγιναν νωρίς το πρωί της Πέμπτης (12.09.2019) όταν υπό αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες, το ροτβάιλερ επιτέθηκε στο βρέφος και το τραυμάτισε θανάσιμα. Στις 09:45 η μητέρα του παιδιού έφτασε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και είπε στους γιατρούς ότι το δυο μηνών κοριτσάκι της είχε δεχτεί επίθεση από το σκυλί.

Το δυο μηνών κοριτσάκι έφερε τραύματα από δαγκωματιές σε όλο του το σώμα, ακόμη και στο λαιμό. Την ώρα που η 35χρονη μητέρα έφτασε στο Παίδων, το παιδάκι της ήταν ήδη νεκρό.

Η οικογένεια που μένει στα Γλυκά Νερά έχει άλλα τρία παιδιά, τρία αγοράκια.

Άμεσα στο νοσοκομείο κλήθηκε η αστυνομία, ενώ αστυνομικοί πήγαν και στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρίσκεται ακόμη και το ροτβάιλερ. Στο σπίτι έχουν σπεύσει και ειδικοί ψυχολόγοι της αστυνομίας.

«Είδα τη μητέρα να τρέχει»

Ο Αχιλλέας Παπαδόπουλος είναι κάτοικος της περιοχής στα Γλυκά Νερά και γείτονας της οικογένειας. Όπως περιέγραψε, δεν άκουσε το παιδί να κλαίει αλλά το μόνο που είδε ήταν αίματα και την 35χρονη να τρέχει με το παιδί στα χέρια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το σκυλί φαινόταν άγριο και συνήθως το είχαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στον πρώτο όροφο, όπου μένει η οικογένεια.

«Με το που βγήκα έξω, βλέπω την κυρία να βγαίνει έξω τρέχοντας με το μωρό στα χέρια και να μπαίνει στο αυτοκίνητό της. Δεν πρόλαβα ούτε να τη ρωτήσω τι συμβαίνει. Είδα αίματα. Δεν άκουσα κιχ από το μωρό. Άκουσα μετά ότι ο σκύλος επιτέθηκε στο μωρό. Είδα μόνο αυτό. Την κυρία να τρέχει με το μωρό, προφανώς για να πάει στο νοσοκομείο. Φαίνεται άγριο σκυλί. Το είχε στο μπαλκόνι. Είναι ροτβάιλερ νομίζω. Πρόσφατα είχε γεννήσει η κυρία κι απ’ ό,τι ξέρω είχε δύσκολη εγκυμοσύνη», τόνισε.