Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έχει καταστραφεί ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ η τουρκική βάση στη Λιβύη μετά τον βομβαρδισμό της από τον Χαφτάρ...!!!

Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA), υπό τον στρατηγό Χαλίφα Χαφτάρ προχώρησε στoν βομβαρδισμό και την ολοσχερή καταστροφή στρατιωτικής β...


Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA), υπό τον στρατηγό Χαλίφα Χαφτάρ προχώρησε στoν βομβαρδισμό και την ολοσχερή καταστροφή στρατιωτικής βάσης της κυβέρνησης της Τρίπολης από την οποία επιχειρούσαν τουρκικά drone και αποθήκευε τουρκικό οπλισμό.






«Τα μαχητικά του LNA διεξήγαγαν αεροπορικές επιθέσεις στην αεροπορική βάση Μίτιγκα, καταστρέφοντας τουρκικό drone, αποθήκες και θέσεις πυροβόλων όπλων» αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση.



Τον προηγούμενο μήνα, οι δυνάμεις του Χαφτάρ έπληξαν αποθήκη με τουρκικά drones και πυρομαχικά, κοντά στην πόλη Αμπού Καμάς, στα δυτικά της Λιβύης.

Συγκεκριμένα ουκρανικό μεταγωγικό αεροσκάφος IL-76 που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Τουρκία-Λιβύη και μετέφερε όπλα, τουρκικά UAV και Τούρκους στρατιωτικούς συμβούλους ανατινάχτηκε στο αεροδρόμιο-βάση του GNA από σμήνος οπλισμένων μη επανδρωμένων αεροσκαφών των ΗΑΕ σύμφωνα με τουρκικές και ρωσικές πηγές.

O εκπρόσωπος του LNA ανακοίνωσε τότε ότι από τις επιδρομές μόνο στην Μισράτα καταστράφηκαν 4 τουρκικά UAV και ότι είχαν σκοτωθεί Τούρκοι στρατιώτες.