Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ... ΥΠΕΘΑ: «Δεν θα εμφανιστούν οι τούρκοι» - ΣΤΟΧΟΣ: «Αν εμφανιστούν να τους εξαφανίζουμε»...!!

Οι άποψη του ΥΠΕΘΑ είναι πως οι τούρκοι δεν θα εμφανιστούν... Αλλά το ζήτημα είναι τι θα γίνει αν οι τούρκοι έχουν άλλη άποψη από το ΥΠΕ...


Οι άποψη του ΥΠΕΘΑ είναι πως οι τούρκοι δεν θα εμφανιστούν... Αλλά το ζήτημα είναι τι θα γίνει αν οι τούρκοι έχουν άλλη άποψη από το ΥΠΕΘΑ! Εμείς την δική μας άποψη την καταθέσαμε...!!!

Η Τουρκία έχει εξαγγείλει για σήμερα ασκήσεις στην ευρύτερη περιοχή στο Καστελόριζο σύμφωνα με την (παράνομη) NAVTEX 0959/19 και την ίδια ακριβώς ημέρα και ώρα και στον ίδιο χώρο το ΠΝ πρόκειται να πραγματοποιήσει δικές του ασκήσεις




Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open η ελληνική πλευρά εξέδωσε νέα Navtex η οποία δεσμεύει τον ίδιο γεωγραφικό χώρο την ίδια ημέρα (Τετάρτη (3/9) και την ίδια ώρα, έτσι ώστε το Ελληνικό Ναυτικό να βρεθεί στη περιοχή και να πραγματοποιήσει ασκήσεις με πραγματικά πυρά.

Ο Τούρκος αναλυτής Ceyhun Booth ανέφερε χθες: «Υπάρχει αύριο μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν εντάσεις, μεταξύ 10:00 και 14:00 καθώς τουρκικές και ελληνικές ναυτικές δυνάμεις θα βρεθούν στον ίδιο χώρο».

Μάλιστα ο ίδιος υποστηρίζει ότι η Ελλάδα έσπευσε να προαναγγείλει τις ασκήσεις της μετά την εμφάνιση του Ρ.Τ.Ερντογάν μπροστά από χάρτη που παρουσιάζει τη «γαλάζια πατρίδα» των Τούρκων, λέγοντας πως αποτελεί μια κίνηση πανικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και από το Ελληνικό ΥΠΕΘΑ, σήμερα έως τις 15:00 το μεσημέρι υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν τα πλοία των δυο χωρών στην ίδια περιοχή. Πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας τονίζουν πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί καθώς οι Τούρκοι επιλέγουν κάθε φορά να μην εμφανιστούν στις συγκεκριμένες περιοχές.

Επειδή όμως πάντα υπάρχει η πρώτη φορά καλό θα είναι να έχουμε τα αυτιά μας και τα μάτια μας τεντωμένα...