Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η αφίσα στους δρόμους της Νέας Υόρκης που ξεμπροστιάζει τον Ερντογάν!

Μπορεί ο Ταγίπ Ερντογάν να είναι στη Νέα Υόρκη και να επιχειρεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τις ΗΠΑ, όμως υπάρχουν κάποιοι οι οποίο...


Μπορεί ο Ταγίπ Ερντογάν να είναι στη Νέα Υόρκη και να επιχειρεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τις ΗΠΑ, όμως υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι επιμένουν να δείχνουν το αληθινό πρόσωπο του Προέδρου της Τουρκίας σε όλο τον κόσμο.

Οι δρόμοι της Νέας Υόρκης όπου γίνεται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ είναι ένα πολύ πρόσφορο έδαφος για να υπενθυμίσουν κάποιοι σε κάποιους άλλους ότι ο Ταγίπ Ερντογάν στην χώρα του συμπεριφέρεται ως δικτάτορας σε όποιον διαφωνεί μαζί του. Έτσι, μια αφίσα κάνει τον γύρο της πόλης πάνω σε ένα φορτηγό και αποκαλεί τον Ερντογάν δικτάτορα και Νο1 διώκτη των δημοσιογράφων.

Όπως αναφέρει η αφίσα 177 δημοσιογράφοι είναι στην φυλακή, 167 είναι αυτοεξόριστοι και 34 ξένοι δημοσιογράφοι έχουν γίνει στόχοι δολοφονίας. Επίσης, χιλιάδες δημοσιογράφοι έχουν χάσει την δουλειά τους, εκατοντάδες ΜΜΕ έχουν κλείσει μεταξύ των οποίων 63 εφημερίδες, 34 τηλεοπτικοί σταθμοί, 33 ραδιοφωνικοί σταθμοί, 29 εκδοτικοί οίκοι, 20 περιοδικά και 6 ειδησεογραφικά πρακτορεία.