Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Aν είναι δυνατόν: Δημοσίευσε μερικούς στίχους από την «Καινή Διαθήκη» και κατηγορήθηκε για εγκληματική ενέργεια!

Όλα άρχισαν, όταν η Πέϊβι Ρασάνεν, μέλος της Βουλής της Φινλανδίας με τους Χριστιανοδημοκράτες, κριτίκαρε στα Social Media την Ευαγγελι...


Όλα άρχισαν, όταν η Πέϊβι Ρασάνεν, μέλος της Βουλής της Φινλανδίας με τους Χριστιανοδημοκράτες, κριτίκαρε στα Social Media την Ευαγγελική Λουθηρανική εκκλησία της Φινλανδίας, επειδή συμμετείχε σε Gay Pride στο Ελσίνκι.

Πως μπορούν οι διδασκαλίες της εκκλησίας, της βίβλου, να ταιριάζουν με όσα πρσεβεύει το Gay Pride, έγραψε δημόσια στο Facebook, παραθέτοντας ένα απόσπασμα από την Καινή Διαθήκη, συγκεκριμένα από την προς Ρωμαίους Επιστολή, κεφάλαιο 1, στίχοι 24-27, που αναφέρονται στην απόρριψη της ομοφυλοφιλίας, χαρακτηρίζοντάς την, «αμαρτωλή», «επαίσχυντη» και «αφύσικη».




Κάποιοι αριστεροί το είδαν και την κατηγόρησαν στις αρχές πως υποκινεί το μίσος εναντίον των μειονοτήτων σεξουαλικής και φυλετικής προέλευσης. Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν έχει υπάρξει κάποια απόφαση εναντίον της. «Η αστυνομία θα δημοσιεύσει περισσότερες λεπτομέρειες όταν οι έρευνες έχουν ολοκληρωθεί ή υποβληθεί σε εισαγγελέα για εξέταση των κατηγοριών», ανέφερε ο αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος του Ελσίνκι,

Η Ρασάνεν από τη μεριά της, δήλωσε πως επικρίνει την ηγεσία της εκκλησίας, όχι τους ομοφυλόφιλους, ενώ πρόσθεσε: «Φαίνεται ότι πολλοί Χριστιανοί στη χώρα μου κρύβονται, τώρα που η LGBT κοινότητα έχει βγει στο προσκήνιο».

Τον Αύγουστο, η Ρασάνεν έγραψε στο Twitter: «Δεν ανησυχώ από την πλευρά μου, καθώς πιστεύω ότι η υπόθεση εναντίον μου δεν έχει μέλλον. Ωστόσο, ανησυχώ, με το ότι η παραπομπή στη Βίβλο θεωρείται ακόμη και «ελαφρώς» παράνομη. Ελπίζω ότι αυτό δεν θα οδηγήσει σε αυτολογοκρισία μεταξύ των Χριστιανών», τονίζει.

Η υπόθεση της Ρασάνεν, έρχεται να προστεθεί σε αυτές ακόμη δυο Φινλανδών πολιτικών, εναντίον των οποίων υπάρχουν κατηγορίες για υποκίνηση του μίσους μεσω δημοσίευσης ρατσιστικών σχολίων.

Τι να σχολιάσει κανείς! Η «πρόοδος» των «κουλτουριαραίων» αριστερών απαγορεύει ακόμη και τις αναφορές σε Χριστιανικά κείμενα, με αστείες δικαιολογίες. Μιλάνε για ελευθερία του λόγου και…προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ωστόσο μια απλή αναφορά στη γραφή θεωρείται για κείνους «έγκλημα»!

Έτσι, φτάσαμε ακόμη και στη χώρα μας, να μπορεί κανείς να βρίζει τον Χριστό και την Παναγία, χωρίς καμία επίπτωση, αλλά άν τυχόν κάποιος προσβάλει τους μουσουλμάνους, τους μετανάστες και την LGBTQ κοινότητα, «πέφτουν να τον φάνε»! Ο απόλυτος παραλογισμός!

Θα δούμε πολλά τα χρόνια που έρχονται, ας είμαστε προετοιμασμένοι. .el.gr