Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Πονοκέφαλος» για την Ρωσία – 31 εχθρικά μαχητικά προσπάθησαν να παραβιάσουν τα σύνορα!

«Φορτωμένη» ήταν η εβδομάδα που μας πέρασε για την πολεμική αεροπορία της Ρωσίας. Οι πιλότοι της χρειάστηκε να πραγματοποιήσουν εκατοντάδε...


«Φορτωμένη» ήταν η εβδομάδα που μας πέρασε για την πολεμική αεροπορία της Ρωσίας. Οι πιλότοι της χρειάστηκε να πραγματοποιήσουν εκατοντάδες «scrabble» για να αναχαιτίσουν εχθρικούς στόχους που απειλούσαν τα εναέρια σύνορα.






Τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη ενεπλάκησαν 23 φορές την εβδομάδα που μας πέρασε σε αποστολές παρατήρησης και αναχαίτισης εναέριων εχθρικών στόχων κοντά στα ρωσικά σύνορα, αναφέρει η εφημερίδα Krasnaya Zvezda (Ερυθρός Αστέρας) με πληροφορίες από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με το υπουργείο άμυνας στη Ρωσία, 31 ξένα αεροσκάφη διεξήγαγαν αποστολές κοντά στα ρωσικά σύνορα με τα μαχητικά της χώρας να επεμβαίνουν πριν σημειωθούν σοβαρές παραβιάσεις.

Ρωσικά μαχητικά πραγματοποίησαν συνολικά 273 «scrabble» από 75 διαφορετικά αεροδρόμια την περασμένη εβδομάδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει, τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια σταδιακή αύξηση των παραβιάσεων των εναέριων συνόρων στη Ρωσία από εχθρικά αεροσκάφη. Οι Ρώσοι πιλότοι δεν έχουν επιτρέψει να συμβεί κάτι πιο σοβαρό.





Πηγή: TASS