Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 19χρονη που εγκατέλειψε το βρέφος -Αρνείται να φάει

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι η 19χρονη που στις 11 Σεπτεμβρίου εγκατέλειψε το μωρό της σε πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία, μέσα σε καρό...


Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι η 19χρονη που στις 11 Σεπτεμβρίου εγκατέλειψε το μωρό της σε πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία, μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ.






Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV, η 19χρονη μητέρα κλαίει συνεχώς, αρνείται να φάει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού δεν προτίθεται να δώσει το βρέφος ούτε για υιοθεσία, ούτε σε κάποιο ίδρυμα. Μάλιστα θέλει να το μεγαλώσει μόνη της και γι' αυτό αναμένεται να ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες που απαιτούνται για να το πάρει πίσω.
Υπενθυμίζεται ότι ενώπιον του εισαγγελέα η 19χρονη φέρεται να απόδωσε την απόφασή της να αφήσει το μωρό στην είσοδο της πολυκατοικίας στην κακή της οικονομική της κατάσταση, αλλά και στην επιλόχειο κατάθλιψη. «Θέλω κρέμασμα. Μετάνιωσα πικρά που άφησα το μωρό μου», είπε σύμφωνα με πληροφορίες.

Την ίδια ώρα, λεπτομέρειες για το πως εγκατέλειψε η 19χρονη το παιδί της μέσα στο καρότσι του σούπερ μάρκετ έρχονται στο φως της δημοσιότητας. «Το παιδί το άφησα στην είσοδο μίας πολυκατοικίας που φωτίζονταν πολύ καλά ώστε να το δουν γρήγορα. Το κούνησα λίγο το σταύρωσα για να το προστατεύσει ο Θεός και με πολύ στεναχώρια έφυγα και πήγα σπίτι μου. Το πρωί είπα στη μητέρα μου ότι το έχω αφήσει σε ένα φίλο μου», είπε μεταξύ άλλων η 19χρονη μητέρα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.