Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ... Έδωσαν ορμόνες σε παιδί 13 ετών για να γίνει «γυναίκα». Όταν αποφάσισε ότι δεν θέλει ήταν… αργά!

Στην φωτογραφία είναι ο Patrick Mitchell, ένα αγόρι από την Αυστραλία διαφορετικό από τα άλλα. Παιδί χωρισμένων γονιών είχε την ατυχία να ...



Στην φωτογραφία είναι ο Patrick Mitchell, ένα αγόρι από την Αυστραλία διαφορετικό από τα άλλα. Παιδί χωρισμένων γονιών είχε την ατυχία να μείνει με την μητέρα του. 

Η “προοδευτική” μητέρα του ήταν μία άρρωστη ψυχή, μία γυναίκα που λόγω του ναρκισσισμού της έτρωγε αμάσητο κάθε “προοδευτικό” σκουπίδι που θα εμφανιζόταν στην “προοδευτική κοινότητα” για να νιώθει ωραία με τον εαυτό της και την υπεργαματοσύνη της σε σχέση με τους κακούς φασίστες.




Στην ευτυχία της αγαπολογικής γαματοσύνης της λοιπόν ήρθε και έδεσε, όλος τυχαίως, η θέληση του μικρού της γιου, του Patrick, να γίνει τελικά κορίτσι, γιατί έτσι ένιωθε βρε παιδί.

Ξεκίνησε ορμόνες στα 13

Σε αυτή την περίπτωση, κάθε φυσιολογική μητέρα που θα αντιμετώπιζε ένα γεγονός διαταραχής φύλου, θα πήγαινε το παιδί της σε κάποιον ψυχίατρο/ψυχολόγο να δουν τι ακριβώς συμβαίνει. Όχι όμως η φίλη μας κυρία Mitchell, καθώς για την ίδια όταν ένα παιδί θέλει να αλλάξει φύλο είναι φυσιολογικό και θεμιτό και καθόλου διαταραχή.

Και έτσι ο 12χρονος Patrick ντυνόταν και συμπεριφερόταν σαν κορίτσι και φυσικά ξεκίνησε και την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή που δίνουν σε παιδιά με διαταραχή φύλου, δηλαδή τις ορμόνες που του τάιζε η “προοδευτική” μητέρα του ώστε να γίνει η μετάβαση από αγόρι σε κορίτσι όπως γίνεται σε όλες τις “προοδευτικές χώρες” βρε βάρβαροι.

Το μετάνοιωσε πολύ αργά!

Η πραγματικότητα όμως της χτύπησε την πόρτα μετά από δύο χρόνια αγωγής. Ο μικρός Patrick συνειδητοποίησε τελικά πως δεν θέλει να είναι κορίτσι, αλλά θέλει να επιστρέψει στην φύση του ως ένα καθώς πρέπει έφηβο αγοράκι πια.

Το πρόβλημα όμως είναι πως ο Patrick, όπως ήταν φυσικό έβγαλε στηθάκι, έχασε τρίχες και στειρώθηκε χημικά από τις ορμόνες. Και άντε τα δύο πρώτα διορθώνονται, η στείρωση όμως είναι μόνιμη. Βέβαια το πρόβλημα της στείρωσης μπροστά στο πρόβλημα του να έχεις αυτήν για μάνα είναι αμελητέο.

Υ.Γ Η Αυστραλία έχει αποσύρει το πρόγραμμα των έμφυλων ταυτοτήτων, του παιδόφιλου καναδού δημιουργού τους από τα σχολεία της μετά από την παρανοϊκή αύξηση “κρίσης φύλου” στα παιδιά του δημοτικού (άνω του 40% ).

Via Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος --https://righter.gr