Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

O Ερντογάν «τα είπε» τηλεφωνικώς με τον Πούτιν και «έκανε παράπονα» για την Συρία

Οι ιδιαίτερα αρνητικές εξελίξεις στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας ανάγκασαν τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το...


Οι ιδιαίτερα αρνητικές εξελίξεις στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας ανάγκασαν τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Ρώσο ομόλογό του Πούτιν, όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.




Η περικύκλωση τουρκικού φυλακίου και στρατιωτικών δυνάμεων στην επαρχία Ιντλίμπ, φαίνεται πως έχει προκαλέσει τεράστια ανησυχία στην Άγκυρα, με τον Ερντογάν να επικοινωνεί την ίδια μέρα με τον Ρώσο Πρόεδρο, με κεντρικό θέμα τις εξελίξεις στην περιοχή.

Όπως αναφέρει η Sabah, στο τηλεφώνημα συζητήθηκαν και οι εξελίξεις στην Λιβύη, ενώ ο Ερντογάν σε δηλώσεις του άφησε αιχμές για τις ενέργειες των καθεστωτικών δυνάμεων του Άσαντ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η τουρκική Προεδρία, ο Ερντογάν ανέφερε στον Πούτιν ότι οι επιθέσεις του καθεστώτος Άσαντ και οι παραβιάσεις των διαπραγματεύσεων για την αποφυγή κλιμάκωσης στην Idlib προκάλεσαν μεγάλη ανθρωπιστική κρίση και αποτελούν «πολύ σοβαρή» απειλή για την εθνική ασφάλεια της Τουρκίας.





Με πληροφορίες από: Sabah