Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

O BEΛΖΕΒΟΥΛΗΣ ΦΤΑΙΕΙ... Πάστορας έκλεψε SUV και όταν συνελήφθη κατηγόρησε τον... διάβολο

cnn.grΟ πάστορας μιας χριστιανικής εκκλησίας στο Ογκούν της Νιγηρίας συνελήφθη πριν λίγες ημέρες για την κλοπή ενός SUV από μάντρα αυτοκινή...


cnn.grΟ πάστορας μιας χριστιανικής εκκλησίας στο Ογκούν της Νιγηρίας συνελήφθη πριν λίγες ημέρες για την κλοπή ενός SUV από μάντρα αυτοκινήτων, ενώ φέρεται να προσπάθησε να πουλήσει το κλεμμένο αμάξι στο μισό της τιμής του.

Ο 41χρονος Jeremiah Ehindero, επισκέφθηκε μία μάντρα αυτοκινήτων με το πρόσχημα ότι θέλει να αγοράσει ένα SUV Toyota Highlander για «ευαγγελικούς σκοπούς».

Αφού διαπραγματεύτηκε την τελική τιμή του αυτοκινήτου o ιερέας ζήτησε να του επιτραπεί μία δοκιμαστική βόλτα, πριν προχωρήσει στην αγορά του SUV, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι υπάλληλοι της αντιπροσωπείας θεώρησαν απόλυτα φυσιολογικό το αίτημα για ένα test drive και έδωσαν τα κλειδιά στον 41χρονο πάστορας, ο οποίος δεν το επέστρεψε ποτέ. Ένα εικοσιτετράωρο μετά, οι υπεύθυνοι της αντιπροσωπείας ενημέρωσαν την αστυνομία για το γεγονός.




Ειδική ομοσπονδιακή ομάδα κατά των ληστειών συνέλαβε τον πάστορα μαζί με τρεις φερόμενους ως συνεργούς του, στο Λάγος, όπου ο 41χρονος πούλησε το SUV για περίπου 1.650 δολάρια.

Ερωτηθείς γιατί αποφάσισε να κλέψει το αυτοκίνητο, ο Ehindero κατηγόρησε τον… διάβολο, λέγοντας επίσης ότι δωρεές στην εκκλησία του ήταν «απογοητευτικά χαμηλές και τον ώθησαν στην πράξη αυτή».

«Αποφάσισα να κλέψω το SUV και να το πουλήσω μετά, προκειμένου να ξεπληρώσω ένα δάνειο που είχα πάρει από τράπεζα στο Λάγος, για την ανακαίνιση της εκκλησίας», είπε στην αστυνομία.

«Ήλπιζα ότι θα μπορούσα να ξεπληρώσω το δάνειο από τις δωρεές, όμως όταν η πίεση από την τράπεζα έγινε αφόρητη τότε ο διάβολος μου είπε να κλέψω το αμάξι προκειμένου να το πουλήσω και να χρησιμοποιήσω τα λεφτά για την αποπληρωμή», συνέχισε.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο άνδρας που αγόρασε το αυτοκίνητο, ο οποίος ισχυρίζεται πως αν ήξερε πως είναι κλεμμένο δεν θα το αγόραζε ποτέ.