Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βομβάρδισαν τουρκικό Φυλάκιο στην Ιντίμπλ...!!! Η Συριακή πολεμική αεροπορία έριξε φωτιά στα κεφάλια των τούρκων...

Στη Συρία οι συγκρούσεις συνεχίζονται αδιάκοπα, καθώς οι δυνάμεις του καθεστώτος Άσαντ άνοιξαν πυρ σε αεροπορική επιδρομή κατά θέσεων τω...


Στη Συρία οι συγκρούσεις συνεχίζονται αδιάκοπα, καθώς οι δυνάμεις του καθεστώτος Άσαντ άνοιξαν πυρ σε αεροπορική επιδρομή κατά θέσεων των τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στην επαρχία Ιντλίμπ, λίγες μέρες μετά τον βομβαρδισμό σε οχηματοπομπή των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.




Οι εξελίξεις τρέχουν στην «καυτή» βορειοδυτική Συρία, καθώς όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τουρκικό φυλάκιο-παρατηρητήριο δέχθηκε πυρά από τις καθεστωτικές δυνάμεις, ενώ σε λιγότερο από ένα μήνα θα συγκληθεί Σύνοδος Κορυφής στην Άγκυρα, με τη συμμετοχή της Ρωσίας, του Ιράν και της Τουρκίας.

Ειδικότερα, το όγδοο τουρκικό παρατηρητήριο που βρίσκεται στην περιοχή Sirman (Al Surman) κοντά στην πόλη Maarat al-Numan στην επαρχία Ιντλίμπ της βορειοδυτικής Συρίας, έγινε στόχο από μαχητικά αεροσκάφη του καθεστώτος Άσαντ σήμερα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Οι πληροφορίες δεν αναφέρουν ζημιές ή θύματα από την επίθεση των συριακών αεροπορικών δυνάμεων, σε μια περιοχή όπου βρίσκεται περίπου 25 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης Χαν Σεϊχούν, που καταλήφθηκε από τις δυνάμεις του καθεστώτος Άσαντ, μετά από έντονο βομβαρδισμό πυροβολικού και αεροπορικές επιδρομές.