Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στο έλεος της φωτιάς η Ελαφόνησος... Έφτασε στο κάμπινγκ που είχε εκκενωθεί...!!!

Οι άνεμοι έντασης 8 μποφόρ κάνουν δύσκολη τη μάχη της κατάσβεσης. Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε χωματερή. Εκκενώθηκε το κάμπινγκ και ...


Οι άνεμοι έντασης 8 μποφόρ κάνουν δύσκολη τη μάχη της κατάσβεσης. Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε χωματερή. Εκκενώθηκε το κάμπινγκ και ξενοδοχείο της περιοχής. Ποια εικόνα μετέφερε από την παραλία του Σίμου στο newsit.gr η γνωστή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.




Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου (10.08.2019) στην Ελαφόνησο. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από τη χωματερή και παρόλο που αρχικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τέθηκε υπό έλεγχο, στη συνέχεια αναζωπυρώθηκε.

Ισχυρότατες δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς, αλλά οι ισχυροί άνεμοι, που φτάνουν και τα 8 μποφόρ, κάνουν εξαιρετικά δύσκολο το έργο τους.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν για να σβήσουν τη φωτιά στην Ελαφόνησο ενισχύθηκαν και πλέον στο σημείο επιχειρούν: 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα, με τη συνδρομή και τεσσάρων υδροφόρων ΟΤΑ. Επίσης, επτά άτομα πεζοπόρο τμήμα αναχώρησαν με ελικόπτερο Super Puma από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.