Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη στη Γαλλία: Σκότωσε τον σερβιτόρο γιατί άργησε να του ετοιμάσει το σάντουιτς! Εννοείται πως δεν είναι Γάλλος...

Και εννοείται επίσης ότι πουθενά στο ρεπορτάζ δεν θα δείτε την καταγωγή του δράστη, που μπορεί να έχει Γαλλική υπηκοότητα... αλλά... Σ...


Και εννοείται επίσης ότι πουθενά στο ρεπορτάζ δεν θα δείτε την καταγωγή του δράστη, που μπορεί να έχει Γαλλική υπηκοότητα... αλλά...

Συνελήφθη από τις γαλλικές αρχές σε προάστιο του Παρισιού ο άνδρας που κατηγορείται για τη δολοφονία σερβιτόρου σε μικρό εστιατόριο στη βόρεια συνοικία Σεν-Σαν-Ντενί της γαλλικής πρωτεύουσας.




Το περιστατικό που συντάραξε τη Γαλλία συνέβη την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο ο 34χρονος ήταν εξαφανισμένος. Συνελήφθη από τους αστυνομικούς στη Σαμπινί Σουρ Μαρν, ένα νοτιοανατολικό προάστιο του Παρισιού. Σύμφωνα με το γαλλικό 20minutes.fr, ο 34χρονος είναι γνωστός στις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών και περιστατικά ένοπλης βίας.

Δολοφονία για ένα σάντουιτς

Οι θαμώνες του μικρού εστιατορίου στο Παρίσι είχαν μείνει αποσβολωμένοι όταν ο 34χρονος άνοιξε πυρ σε βάρος του σερβιτόρου. Ο άτυχος 28χρονος άνδρας, δέχτηκε μια σφαίρα στον ώμο και παρά τις πρώτες βοήθειες κατέληξε στο σημείο. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο πελάτης «έδειχνε δυσαρεστημένος γιατί το σάντουίτς του δεν ετοιμάστηκε αρκετά γρήγορα».