Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθη για τριπλή ανθρωποκτονία ο αδελφός χρυσής Ολυμπιονίκη!

Ο αδελφός της Αμερικανίδας γυμνάστριας και Ολυμπιονίκη, Σιμόν Μπάιλς, συνελήφθη από την αστυνομία ως ύποπτος για τη δολοφονία τριών ανθρώπω...


Ο αδελφός της Αμερικανίδας γυμνάστριας και Ολυμπιονίκη, Σιμόν Μπάιλς, συνελήφθη από την αστυνομία ως ύποπτος για τη δολοφονία τριών ανθρώπων σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Κλίβελαντ.


Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αμερική, ο 24χρονος Τέβιν Μπάιλς-Τόμας (αδελφός της κορυφαίας γυμνάστριας στον κόσμο, Σιμόνα Μπλάις) τέθηκε υπό κράτηση την Πέμπτη (29.08.2019) στο Φορτ Στιούαρτ της Τζόρτζια.




Σύμφωνα τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα (επικαλούνται μια κοινή ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών του Κλίβελαντ και της εισαγγελίας της κομητείας Κουγιαχόγκα) ο Μπάιλς-Τόμας ήταν μέλος μιας «απρόσκλητης ομάδας» που πήγε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα νοικιασμένο σπίτι όπου ήταν σε εξέλιξη ένα πάρτι.

Ακολούθησε μια αντιπαράθεση με άλλους καλεσμένους και έπεσαν πυροβολισμοί. Δύο νεαροί άνδρες, ο 19χρονος Ντελβάντε Τζόνσον και ο 21χρονος Τοσόν Μπανκς, σκοτώθηκαν επί τόπου. Όσον αφορά τον 23 ετών Ντιβόν Γκίμπσον, υπέκυψε στο νοσοκομείο λίγο αργότερα. Ο Μπάιλς-Τόμας κρατείται στη φυλακή Λίμπερτι στη Τζόρτζια και πρόκειται να μεταφερθεί στο Κλίβελαντ για να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Η Σιμόν Μπάιλς πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της σε ανάδοχες οικογένειες, επειδή η μητέρα της ήταν εξαρτημένη από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Αργότερα υιοθετήθηκε, μαζί με τη μικρότερη αδελφή της, από τη γιαγιά της. Το 2018 αποκάλυψε ότι υπήρξε και αυτή θύμα του Λάρι Νάσαρ, του πρώην γιατρού της αμερικανικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής ο οποίος καταδικάστηκε για εκατοντάδες κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης.

Η κορυφαία γυμνάστρια δεν θέλησε να σχολιάσει ευθέως την υπόθεση του αδελφού της, γράφοντας στο Twitter: «Προσπαθώ να το χωνέψω, μην μου μιλάτε».