Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Είμαι συγκλονισμένος»... Αυτός είναι ο σύντροφος της Νάταλι που μιλά πρώτη φορά μετά τον θάνατό της

Συντετριμμένος από την απώλεια της αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ δηλώνει ο σύντροφός της Κυριάκος, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στην Ικαρία....


Συντετριμμένος από την απώλεια της αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ δηλώνει ο σύντροφός της Κυριάκος, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στην Ικαρία.




Ο 38χρονος μιλά για πρώτη φορά, δύο ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο της αστροφυσικού σε χαράδρα της Ικαρίας. «Είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια το πώς νιώθω. Φυσικά, είμαι συγκλονισμένος και είναι δύσκολο να μιλήσω για το τι συνέβη», δηλώνει στην DailyMail. «Θα υπάρξει κάποια στιγμή που θα είμαι σε θέση να μιλήσω, αλλά δεν είναι τώρα», πρόσθεσε.

Ο σύντροφος της αστροφυσικού, μέλος διοικητικού συμβουλίου ταξιδιωτικών εταιρειών, παραμένει στο νησί της Ικαρίας και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο. «Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν και θα είμαι εδώ μέχρι να τελειώσουν», ανέφερε. Σχολιάζοντας τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο δωμάτιό τους και τις υποψίες που υπήρξαν και κυκλοφόρησαν πως εκείνος μπορεί να βρίσκεται πίσω από τον θάνατο της αστροφυσικού, υπογραμμίζει: «Δεν έχω κάτι να πω κάτι γι’ αυτό. Δεν είχα καμία σχέση».

Να σημειωθεί ότι ο ιατροδικαστής που βρέθηκε χθες στην Ικαρία και έκανε την εξέταση είναι κάθετος ότι ο θάνατος της άτυχης 34χρονης προκλήθηκε από πτώση.