Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ...!!! Με τούρκικές σημαίες και με σημαίες του ψευδοκράτους υποδέχτηκαν τον ΑΠΟΕΛ στο Αζερμπαιτζάν...!!!

Εχθρικότατο και άκρως προκλητικό κλίμα έχει να αντιμετωπίσει εκτός των άλλων ο ΑΠΟΕΛ, στον αγώνα για για τα προκριματικά του Champions L...


Εχθρικότατο και άκρως προκλητικό κλίμα έχει να αντιμετωπίσει εκτός των άλλων ο ΑΠΟΕΛ, στον αγώνα για για τα προκριματικά του Champions League κόντρα στην Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν. Οι Αζέροι, είχαν τοποθετήσει τόσο σημαίες της Τουρκίας όσο και του ψευδοκράτους στις εξέδρες σε ολόκληρο το γήπεδο.




Απίστευτες προκλήσεις από τους οπαδούς της Καραμπάγκ στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ για τα προκριματικά του Champions League, καθώς στις εξέδρες του γηπέδου υπάρχουν σημαίες της Τουρκίας και του ψευδοκράτους.

Ο ΑΠΟΕΛ δίνει τη δική του «μάχη» για πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League κόντρα στην Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν και οι οπαδοί των γηπεδούχων έχουν δημιουργήσει εχθρικό «κλίμα» στο γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το omada.reporter.com.cy, σε διάφορα σημεία του γηπέδου οι Αζέροι έχουν αναρτήσει σημαίες της Τουρκίας και του Ψευδοκράτους θέλοντας να προκαλέσουν τον κυπριακό σύλλογο και τους οπαδούς τους.