Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΣΤΟΧΟΥ»: Ιδρύθηκε στα Σκόπια «ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» που θέλει τα σύνορα της Ελλάδος στην Λάρισα...!!! ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ «ΑΡΜΟΔΙΟΙ»…

Έσκιζε τα ιμάτιά της η Νουδούλα για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και έλιωναν τις σόλες των παπουτσιών τους οι βουλευτές της, για ν...


Έσκιζε τα ιμάτιά της η Νουδούλα για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και έλιωναν τις σόλες των παπουτσιών τους οι βουλευτές της, για να τρέχουν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία ΜΑΣ. Αυτά βέβαια μέχρι να αναλάβουν την εξουσία… Γιατί τώρα λένε ότι θα «σεβαστούν» την προδοσία!




Παράμετρος αυτού του «σεβασμού» είναι τα όσα άκρως ανθελληνικά και επικίνδυνα για τα εθνικά μας συμφέροντα και ακεραιότητα, συμβαίνουν στα Σκόπια. Εκεί πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η ίδρυση του «Μακεδονικού Εθνικού Κόμματος» (МАКЕДОНСКА НАРОДНА ПАРТИЈА), το οποίο έχει δύο σύμβολα, τον Ήλιο της Βεργίνας (βάσει του άρθρου 8 της «Συμφωνίας» δεν μπορούν να τον χρησιμοποιούν) και το χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας» που φτάνει μέχρι την Λάρισα! Υπενθυμίζουμε ότι αυτός ο «χάρτης» υπήρχε μέχρι πρότινος σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και όλα τα σχολεία των Σκοπίων. Όπως είναι γνωστό για να ιδρυθεί κόμμα, πρέπει να λάβει έγκριση από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, δηλαδή την πήρε!

Οι υπηρεσίες του ΥΠΕΞ αυτά δεν τα μαθαίνουν για να ενημερώσουν τον πολιτικό τους προϊστάμενο; Ή μήπως ο κόντε Δένδιας περιμένει να του δώσουν κατευθύνσεις οι φίλοι του μασώνοι; Καλό πάντως είναι να γνωρίζει πως ούτε ο Άγιος Σπυρίδωνας, προστάτης της Κέρκυρας, δεν θα θελήσει να βάλει το χέρι Του να τον σώσει από τους προδομένους Έλληνες!