Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΡΩΣΩΝ στα κατεχόμενα... Ίδρυσαν «Ρωσική εκκλησία της Βόρεια Κύπρου» με έδρα την Κερύνεια...!!!

Δημιούργησαν "Ρωσική εκκλησία της Βόρεια Κύπρου" αμφισβητώντας ευθέως το Αυτοκέφαλο της Κυπριακής εκκλησίας από την εποχή του Ιου...


Δημιούργησαν "Ρωσική εκκλησία της Βόρεια Κύπρου" αμφισβητώντας ευθέως το Αυτοκέφαλο της Κυπριακής εκκλησίας από την εποχή του Ιουστινιανού!!




Έχει έδρα την Κατεχόμενη Κερύνεια και η σελίδα της είναι pravkipr.ru... Αργά εχθές τι βράδυ η επίσημη Ρωσική εκκλησία επιβεβαίωσε την ίδρυση της "εκκλησίας", ωστόσο έσπευσε να πεί πως δεν έχει επίσημα χαρακτηριστικά.

Την αποκάλυψη κάνει η Ομοσπονδία Πατριωτικών και Ορθόδοξων Σωματείων και εκτίμηση μας είναι ότι το γεγονός συνδέεται με την όλο και αυξανόμενη ρωσοτουρκική προσέγγιση σε συνδυασμό με την κοινή τους στρατηγική για τον έλεγχο της Ορθοδοξίας και την απο-Οικομενοποίηση του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως.

Κάτι για το οποίο μάχονται σφοδρά τόσο η Άγκυρα όσο και η Μόσχα, με το Ρωσικό Πατριαρχείο μάλιστα ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ εδώ και καιρό να βγάζει ανακοινώσεις με τις οποίες αμφισβητεί την Πρωτοκαθεδρία του...