Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία Μακρή: Ζητούσε από τους φίλους του να προσέχουν- Οι τελευταίες τηλεφωνικές του συνομιλίες

Νέα στοιχεία φέρνει στο φως το Star για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή τον περασμένο Οκτώβρη έξω από το...


Νέα στοιχεία φέρνει στο φως το Star για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή τον περασμένο Οκτώβρη έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας.

Οι τελευταίες τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε ο Γιάννης Μακρής αναδεικνύουν -ίσως- το προαίσθημα που είχε το θύμα για τον θάνατό του, καθώς εμφανίζεται να ζητά από φίλους του να προσέχουν με ποιους μιλούν και που πηγαίνουν τα βράδια.


Σύμφωνα με το Star, φίλος του Γιάννη Μακρή κατέθεσε στην αστυνομία ότι οι δύο Βούλγαροι κατηγορούμενοι παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία σε καφετέρια της Γλυφάδας λίγες ώρες πριν την εκτέλεση.




Στην κατάθεσή του δίνει λεπτομέρειες για την εμφάνιση τους κι έτσι οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία για το πως είναι οι δύο ύποπτοι... Όμως στα βίντεο, όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος των Βούλγαρων κατηγορουμένων Αλέξανδρος Ανδρουτσόπουλος, δεν εμφανίζονται πουθενά! «Η κατάσταση αυτή προκαλεί ερωτηματικά. Έχοντας παρακολουθήσει πολλές ώρες βίντεο κλειστού κυκλώματος από την καφετέρια στη Γλυφάδα, φαίνεται ο θανών να βρίσκεται σε τραπέζι και να συνομιλεί με κόσμο αλλά δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω τους αδελφούς που κατηγορούνται» δηλώνει χαρακτηριστικά. Η υπόθεση μετά την απολογία του δεύτερου κατηγορούμενου βρίσκεται στα χέρια της 19ης ανακρίτριας. Οι έρευνες για την εκτέλεση του επιχειρηματία έχουν ολοκληρωθεί.