Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ... Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ έδιναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ λίστα με ονόματα για προσλήψεις

Αποκαλυπτικό mail περιέχει την λίστα με τους διορισμούς που ζητούσαν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ από τη διοίκηση του οργανισμού Δεν έχουν τέλο...


Αποκαλυπτικό mail περιέχει την λίστα με τους διορισμούς που ζητούσαν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ από τη διοίκηση του οργανισμού

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ.





Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη ότι η σημερινή διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ έλαβε απόφαση για να πληρώσει ο οργανισμός τα δικαστικά έξοδα του Παύλου Πολάκη και μετακλητών υπαλλήλων για κακουργηματικού χαρακτήρα υπόθεση που εκκρεμεί εις βάρος τους στα δικαστήρια, το σάιτ tomanifesto.gr αποκαλύπτει ότι το 2016 έγιναν πολυάριθμες προσλήψεις, στο πλαίσιο μάλιστα συγχρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. προγράμματος για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, με έτοιμο κατάλογο ονομάτων.

Όπως φαίνεται στο σχετικό έγγραφο, δίπλα στο όνομα του υποψήφιου για πρόσληψη, υπάρχει και το όνομα του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ που το ζητούσε!




Σύμφωνα με τα έγγραφα που αποκαλύπτει η ιστοσελίδα, στις 12 Δεκεμβρίου 2016 το μέλος ΔΣ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Αθηνά Φαραζή – πρόκειται για το ίδιο μέλος ΔΣ που μαζί με τα άλλα μέλη εισηγήθηκαν την πληρωμή από τον προϋπολογισμό του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. των δικαστικών εξόδων μετακλητών υπαλλήλων του Παύλου Πολάκη που βαρύνονται με κακουργηματικές διώξεις – ζητά εξηγήσεις γιατί δεν προσλήφθηκε η κόρη της στο πλαίσιο του προγράμματος ΑΜIF του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.




Την απάντηση σπεύδει να δώσει εγγράφως, με e-mail, η κυρία Έλενα Θεμελή.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το σχετικό έγγραφο που εστάλη από άγνωστο αποστολέα στο tomanifesto.gr, η κυρία Θεμελή φαίνεται ότι έστειλε από τον προσωπικό της λογαριασμό στον προσωπικό λογαριασμό που τηρούσε ο τότε πρόεδρος ΔΣ του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεόφιλος Ρόζενμπεγκ Πανεπιστήμιο ηλεκτρονική αλληλογραφία– email – με την οποία του εξηγούσε απολογητικά ότι η κόρη της κυρίας Φαραζή, η οποία έχει το όνομα του πατέρα της και λέγεται Τσαπούτσογλου, δεν προσλήφθηκε στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. απλά γιατί το όνομά της δεν ήταν στους έτοιμους καταλόγους που τους δόθηκαν!

Μάλιστα η Έλενα Θεμελή επισύναψε, όπως φαίνεται, στο ίδιο e- mail προς τον πρόεδρο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και τον κατάλογο των ονομάτων που τους είχαν δοθεί και ανέγραφαν -άκουσον άκουσον- ευθέως το ονοματεπώνυμο των προς πρόσληψη υπαλλήλων για το πρόγραμμα AMIF αλλά και ποιανού ρουσφέτι είναι o καθένας!

Στον κατάλογο αυτό των απροκάλυπτων ρουσφετιών φιγουράρουν μεταξύ και άλλων τα ονόματα πέντε κορυφαίων υπουργών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ήτοι των κκ:

(1) Παναγιώτη Κουρουμπλή Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τ. Υπουργού 3 Υπουργείων- Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης αλλά και Υγείας,
(2) Θεοδώρας Τζάκρη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τ. Υφυπουργού Βιομηχανίας Ελλάδας,
(3) Ιωάννη Μπαλάφα Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τ. Υφυπουργού 2 Υπουργείων – Μεταναστευτικής Πολιτικής και Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης,
(4) Μάρκου Μπόλαρη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τ. Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων,
(5) Ιωάννη Μπασκόζου – τ. Γραμματέα Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας κα.

Μάλιστα η κυρία Θεμελή εκτός των ανωτέρω 4 Υπουργών και στελεχών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κάνει στο e- mail της και ειδική αναφορά στην κόρη του και του τ. Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Ιωάννη Δραγασάκη, τονίζοντας ότι αφού αυτή δεν διορίστηκε εν τέλει στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., έχει μια ιδέα να την βολέψει αλλού!

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης: «Ο κύριος Τσίπρας και όλοι αυτοί οι καλοί άνθρωποι, θα ζητήσουν τώρα μια εξεταστική για τα ρουσφέτια; Την ώρα που εμένα με πηγαίναν στην εξεταστική με ένα ανώνυμο χαρτί και με είχαν να απαντάω, τώρα θα ζητήσουν εξεταστική για τα ρουσφέτια των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ;».