Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτός είναι ο δράστης της διπλής δολοφονίας στην Καβάλα... Λέει ότι έπαιζα μπάλα στην Ντορτμουντ και την την Μάντσεστερ Σίτυ...!!!

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα - «Η οικογένεια του θύτη και του θύματος είχαν πάρα πολύ άσχημες σχέσεις εδώ και πάρα πολλά ...


Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα - «Η οικογένεια του θύτη και του θύματος είχαν πάρα πολύ άσχημες σχέσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια» λένε κάτοικοι της Χρυσούπολης

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει μέχρι στιγμής την αφορμή για την οποία το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στη Χρυσούπολη Καβάλας, ο 42χρονος Περικλής Νικολαϊδης σκότωσε εν ψυχρώ με μία κυνηγετική καραμπίνα τον 42χρονο γείτονά του Σ.Σ. και την 67 του μητέρα του, για να παραδοθεί εν συνεχεία αυτοβούλως στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.




Κάποιοι λένε ότι ο δράστης ενοχλήθηκε από το σημείο στο οποίο πάρκαρε το θύμα το φορτηγό του, όλοι ωστόσο συμφωνούν ότι αιτία του διπλού φονικού ήταν οι μεταξύ τους προστριβές οι οποίες κρατούσαν εδώ και πολλά χρόνια: «Η οικογένεια του θύτη και του θύματος είχαν πάρα πολύ άσχημες σχέσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια», λέει κάτοικος της περιοχής και συνεχίζει: «Τρώγονταν σαν τα κοκόρια με το παραμικρό και για ασήμαντες διαφορές. Δεν είναι δυνατόν να τσακώνεται για το parking σε μια περιοχή όπως η δική μας που είναι όλο χωράφια. Αυτά είναι αστεία πράγματα που δυστυχώς έγιναν τραγικά».

Την ίδια πληροφόρηση έχει μέχρι στιγμής και ο ο δικηγόρος του θύματος, κ. Μιχάλης Τικόπουλος, ο οποίος δήλωσε στο protothema.gr: «Είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα, ωστόσο όπως μου είπε πελάτης μου, εχθές το βράδυ γύρω στις 10.30 βρισκόταν στο σπίτι του με την μητέρα του και με μία οικογενειακή φίλη όταν ο δράστης πήδηξε τον μαντρότοιχο του σπιτιού του και τον εξύβρισε με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς. Την ίδια στιγμή, μπήκε στο σπίτι του δράστη και η μητέρα του θύματος και ο καβγάς άρχισε να δυναμώνει. Λίγα λεπτά μετά, το θύμα και η μητέρα του επιτέθηκαν στην ηλικιωμένη μητέρα του θύτη κι εκεί ο πελάτης μου έχασε τα λογικά του, πήρε την καραμπίνα κι έγραψε μία τραγωδία...».

Ο 42χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το μεσημέρι της Παρασκευής και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη

«Έπαιζα στην Ντόρτμουντ και στην Μάντσεστερ Σίτι...»

Αναζητώντας το προφίλ του δράστη, κάτοικοι της Ποντιάδας Χρυσούπολης κάνουν λόγο για ένα ήσυχο παιδί το οποίο είχε χάσει τον πατέρα του και ζούσε με την μητέρα και τον αδελφό του: «Ο αδελφός του έχει θέματα με την υγεία του, έχει κάποιο ποσοστό αναπηρίας, δύσκολες καταστάσεις... Ο Π. εργαζόταν κατά καιρούς σε διάφορες δουλειές όπως στο δήμο, στη συγκομιδή απορριμάτων, δεν τα έφερναν εύκολα βόλτα. Δεν ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός, δεν έβγαινε πολύ, είχε τις παραξενιές του αλλά ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι τα έφτανε σε αυτό το σημείο...»

Για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων κάνει λόγο και ο κ. Τικόπουλος, ο οποίος όπως σημειώνει: «Ο Π. αναφέρθηκε σε πολύ ντροπιαστικές συμπεριφορές... Μου είπε ότι η οικογένεια του θύματος συμπεριφερόταν στη δική του σαν να ήταν σκουπίδι και πολύ συχνά τους έλεγαν: «Να φύγετε από εδώ. Δεν έχετε καμία δουλειά στη γειτονιά μας...». Ο πελάτης μου ισχυρίζεται επίσης ότι είχε άλλα όνειρα για τη ζωή, όχι να γίνει φονιάς. Μου είπε ότι έπαιζε χρόνια ποδόσφαιρο, πρώτα στον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία στην Ντόρτμουντ και στην Μάντσεστερ Σίτι. Πως οι δυσκολίες της οικογένειάς του τον ανάγκασαν να επιστρέψει πίσω. Αλήθεια; Αποκυήματα της φαντασίας του; Δεν είμαι ακόμη σε θέση να γνωρίζω την πλήρη αλήθεια. Όπως και να' χει πρόκειται για μία υπόθεση που έχει ακόμη μακρύ δρόμο μπροστά της...».