Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτο περιστατικό στην Κένυα: Σταμάτησε συνεδρίαση της Βουλής, επειδή κάποιος... αερίστηκε!

Το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης είχε ανέβει, όταν ξαφνικά η συζήτηση σε τοπικό κοινοβούλιο της Κένυας σταμάτησε εξαιτίας μιας άσχημης μυρωδ...


Το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης είχε ανέβει, όταν ξαφνικά η συζήτηση σε τοπικό κοινοβούλιο της Κένυας σταμάτησε εξαιτίας μιας άσχημης μυρωδιάς. Κάποιος από τους βουλευτές είχε… αεριστεί και αμέσως άρχισαν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον!




«Πρόεδρε, ένας από εμάς μόλυνε τον αέρα και ξέρω ποιος είναι», είπε ο βουλευτής Τζούλιους Γκάγια, στη κοινοβούλιο της πόλης Χόμα Μπέι, στην Κένυα.

Δεν δίστασε να κατηγορήσει συγκεκριμένο συνάδελφό του ότι αερίστηκε, αλλά εκείνος αντέδρασε. «Δεν ήμουν εγώ. Δεν μπορώ να κάνω τέτοιο πράγμα μπροστά στους συναδέλφους μου!».

Οι κωμικές σκηνές συνεχίστηκαν με αφορμή το γεγονός ότι κάποιος είχε αεριστεί. Ο πρόεδρος του κοινοβουλίου, Εντουιν Κάκατς, ζήτησε από τους βουλευτές να βγουν έξω για να πάρουν αέρα και κάλεσε τους υπαλλήλους να φέρουν αποσμητικά χώρου.

«Φέρτε ό,τι άρωμα βρείτε σε οποιοδήποτε γραφείο. Είτε είναι βανίλια, είτε φράουλα. Δεν μπορούμε να είμαστε σε μια ατμόσφαιρα με άσχημη μυρωδιά», φέρεται να τους είπε.