Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύγκρουση σκαφών στο Πόρτο Χέλι - Δύο Έλληνες νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας - ΒΙΝΤΕΟ

Ανάμεσα σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι στη θέση Κοιλάδα η σύγκρουση δυο σκαφών. Δυο νεκροί από την σφοδρότατη σύγκρουση. Μια γυναίκα μεταφέρθηκε...


Ανάμεσα σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι στη θέση Κοιλάδα η σύγκρουση δυο σκαφών. Δυο νεκροί από την σφοδρότατη σύγκρουση. Μια γυναίκα μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο νοσοκομείο. Ένα μεγάλο φουσκωτό σκάφος με τουρίστες έπεσε σε ένα μικρότερο ξύλινο.

Δύο νεκροί και τουλάχιστον μια σοβαρά τραυματίας ήταν το αποτέλεσμα σύγκρουσης δύο σκαφών στην θαλάσσια περιοχή Θίνη Αργολίδας ανάμεσα στο Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες το βράδυ της Παρασκευής.




Η σύγκρουση του φουσκωτού, στο οποίο επέβαιναν 10 αλλοδαποί με ένα ξύλινο πεντάμετρο σκάφος, στο οποίο επέβαιναν 3 άτομα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, οι δύο άνδρες που επέβαιναν στο ξύλινο σκάφος βρήκαν ακαριαίο θάνατο ενώ η τρίτη συνεπιβάτης, μια γυναίκα, εντοπίστηκε τραυματισμένη σε σοβαρή κατάσταση. Τέσσερα πλοία του Λιμενικού και άλλα παραπλέόντα σκάφη ιδιωτών σπεύδουν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ το ένα φουσκωτό σκάφος, στο επέβαιναν 8-10 Βρετανοί τουρίστες, έπεσε πάνω σε ένα ξύλινο βαρκάκι με τρεις Έλληνες επιβαίνοντες εκ των οποίων προέρχονται και τα θύματα. Το ξύλινο σκάφος βυθίστηκε αμέσως. Ένας ακόμα τραυματίας μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο κοντινό νοσοκομείο. Επί τόπου σπεύδουν σκάφη του ΛΣ, θαλάσσια ταξί και μέλη της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών.

Συγκεκριμένα στην ΕΡΤ μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού, Χριστίνα Καλάση.

«Υπήρξε σύγκρουση ενός φουσκωτού 10 μ. περίπου με 10 Άγγλους επιβαίνοντες, με ξύλινο σκάφος 5 μέτρων όπου επέβαιναν 3 άτομα, Έλληνες και οι 3, δύο άνδρες και μία γυναίκα. Δυστυχώς ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο ανδρών, η γυναίκα έχει τραυματιστεί αρκετά σοβαρά και την έχει παραλάβει το ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Στο σημείο σπεύδουν πλωτά του λιμενικού, ιδιωτικά θαλάσσια ταξί και θα μεταβεί μονάδα Υποβρύχιων Καταστροφών. Δυστυχώς ακόμη είναι πολύ νωρίς, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τα αίτια του δυστυχήματος»