Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ... Στο «κόκκινο» η μισή Ελλάδα για τον κίνδυνο πυρκαγιάς! Σε ετοιμότητα οι αρχές - Ποιες περιοχές είναι σε επιφυλακή

Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιάς την Παρασκευή. Στο «κόκκινο» δίχως υπερβολή είναι η μισή Ελλάδα και έχει σημάνει...


Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιάς την Παρασκευή. Στο «κόκκινο» δίχως υπερβολή είναι η μισή Ελλάδα και έχει σημάνει συναγερμός. Στις περιοχές υψηλού κινδύνου και η Αττική. Ισχυροί άνεμοι και υψηλές θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές της χώρας.




Μεγάλος είναι ο κίνδυνος για φωτιά την Παρασκευή γεγονός που έχει σημάνει συναγερμός στις αρχές. Δίχως υπερβολή η μισή Ελλάδα βρίσκεται στο «κόκκινο» με τις αρχές να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Ο κίνδυνος πυρκαγιάς για την Παρασκευή είναι πολύ υψηλός (κατηγορία κινδύνου 4) για πέντε Περιφέρειες, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου που εκδίδει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

powered by Rubicon Project

Η επισήμανση αφορά τις εξής περιφέρειες: Αττικής (συμπεριλαμβανομένων και των Κυθήρων), Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ικαρία), Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία), Στερεάς Ελλάδας (Εύβοια, Βοιωτία) και Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐα, Ηλεία).

Η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους δήμους των συγκεκριμένων περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.