Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη Γάζα απάντησε το Ισραήλ στις τρεις ρουκέτες

Ισραηλινά αεροσκάφη έπληξαν βάση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, σε αντίποινα για τις εκτοξεύσεις ...


Ισραηλινά αεροσκάφη έπληξαν βάση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, σε αντίποινα για τις εκτοξεύσεις τριών ρουκετών εναντίον του νότιου Ισραήλ, ανακοίνωσε το ισραηλινό γενικό επιτελείο.




Το βράδυ της Κυριακής, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας Σιδηρούς Θόλος αναχαίτισε δύο ρουκέτες, που είχαν εκτοξευθεί εναντίον πόλεων στο νότιο Ισραήλ ανάμεσά τους στη Σντερότ, και ότι μια τρίτη έπεσε σε δρόμο προκαλώντας υλικές ζημιές και φωτιά που κατασβέστηκε γρήγορα.

«Σε ανταπόδοση», προσθέτει το επιτελείο, «μαχητικά αεροσκάφη επιτέθηκαν σε έναν αριθμό στόχων σε στρατιωτική βάση της Χαμάς στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, συμπεριλαμβανομένου του γραφείου του διοικητή μιας μονάδας της Χαμάς».

Δεν έχουν αναφερθεί απώλειες από παλαιστινιακής πλευράς μέχρι στιγμής.

Οι αρχές του Ισραήλ γενικά επιρρίπτουν την ευθύνη στη Χαμάς, την παράταξη που κυβερνά τον θύλακα, για κάθε επιθετική ενέργεια εναντίον της ισραηλινής επικράτειας.




Πηγή: ΑΜΠΕ