Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μεταμφιεσμένοι λήστεψαν τράπεζα στη Λάρισα κι έκαψαν το αυτοκίνητο διαφυγής...

Ο ένας εκ των δυο ληστών ακινητοποίησε τους υπαλλήλους με την απειλή όπλου, άρπαξε περίπου 10.000 ευρώ - Αναζητούνται οι δράστες, που...



Ο ένας εκ των δυο ληστών ακινητοποίησε τους υπαλλήλους με την απειλή όπλου, άρπαξε περίπου 10.000 ευρώ - Αναζητούνται οι δράστες, που έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο με το οποίο μεταφέρονταν




Αστραπιαία έδρασαν δυο μεταμφιεσμένοι κακοποιοί, που λήστεψαν λίγο πριν από τις 8 το πρωί το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Λάρισα και διέφυγαν με πιθανότατα κλεμμένο αυτοκίνητο, στο οποίο στη συνέχεια έβαλαν φωτιά.

Οι δράστες έφτασαν με ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi A4 στο υποκατάστημα, όπου μπήκε ο ένας φορώντας ψεύτικο μουστάκι και καπέλο, ενώ ο άλλος περίμενε με αναμμένη τη μηχανή. Ο ληστής ακινητοποίησε τους υπαλλήλους με την απειλή όπλου, άρπαξε περίπου 10.000 ευρώ από τα γκισέ και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν μαζί προς την περιοχή του Τυρνάβου.

Κατά τις αναζητήσεις που ξεκίνησαν άμεσα, οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο να φλέγεται σε κοντινή απόσταση έξω από το Συκούριο, ενώ οι δράστες διέφυγαν με άλλο όχημα για τον εντοπισμό του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες της τράπεζας, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσουν τους ληστές.