Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Εύβοια - Αίτημα για βοήθεια από την Ευρώπη - Φωτιά στην Ιστιαία - Νέες εκκενώσεις χωριών...!!

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχτηκε η Εύβοια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε από τη χώρα μας βοήθεια από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισ...


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχτηκε η Εύβοια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε από τη χώρα μας βοήθεια από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας σε εναέρια μέσα για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.




Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Καστανιώτισα, στην Ιστιαία Ευβοίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 Ε/Π και 2 PZL.

Στο μεγάλο μέτωπο που καίει τα πάντα από τις 3 τα ξηεμρώματα δόθηκε Εντολή εκκένωσης για το χωριό Σταυρός και τον οικισμό Πλατάνια.

Όλο και πιο δραματικές οι στιγμές στην Εύβοια με το χωριό Μακρυμάλλη να βρίσκεται σε πύρινο κλοιό!

Οι φλόγες έχουν πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής το χωριό, που λίγη ώρα πριν είχε εκκενωθεί, όπως και το χωριό Κοντοδεσπότι, αφού η φωτιά είχε πλησιάσει σε απόσταση μερικών μέτρων!

Το παρθένο πευκοδάσος καίγεται εδώ και ώρες απ’ άκρη σ’ άκρη και οι καπνοί έχουν καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της Εύβοιας και έχουν φτάσει μέχρι και την Αττική.