Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής 9χρονου στη Χίο -Τι λέει η μητέρα του

Σοκαριστικές στιγμές έζησαν γονείς στη Χίο, οι οποίοι κατήγγειλαν απόπειρα απαγωγής του εννιάχρονου γιου τους. Η απόπειρα απαγωγής έγινε...


Σοκαριστικές στιγμές έζησαν γονείς στη Χίο, οι οποίοι κατήγγειλαν απόπειρα απαγωγής του εννιάχρονου γιου τους.


Η απόπειρα απαγωγής έγινε κατά τη διάρκεια της γιορτής της μαστίχας, στα Αρμόλια της Χίου, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι γονείς στην αστυνομία. Ενας άνδρας, 55-60 ετών, χαμογέλασε στη μητέρα, της απέσπασε την προσοχή από το παιδί που στεκόταν μπροστά της, πήρε τον εννιάχρονο και απομακρύνθηκε, εκμεταλλευόμενος την πολυκοσμία.




Σχεδόν αμέσως η μητέρα συνειδητοποίησε ότι ο γιος της λείπει. Τον εντόπισε σε απόσταση περίπου 100 μέτρων και τον φώναξε. Τότε ο άγνωστος άνδρας άφησε το παιδί και απομακρύνθηκε, εκμεταλλευόμενος ξανά τον συνωστισμό. Οι γονείς προσπάθησαν να εντοπίσουν τον άνδρα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες έγινε καταγγελία για απόπειρα απαγωγής παιδιού στην Πύλο.
Η περιγραφή της μητέρας για την απόπειρα απαγωγής

Η μητέρα έχει δώσει πλήρη περιγραφή του άγνωστου άνδρα. Πρόκειται για άνθρωπο ηλικίας 55-60 ετών, με ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά και μπλε μάτια.

«Ήταν ο τρόπος που με πλησίασε που με έκανε να προβληματιστώ κι αναζητώντας σε ένα λεπτό τον μικρό που ήταν μπρος στα μάτια μου διαπίστωσα ότι είχε φύγει από δίπλα μου και δεν ήταν και με τον σύζυγο μου», είπε η μητέρα, περιγράφοντας στην ιστοσελίδα astraparis την απόπειρα απαγωγής του γιου της. «Ψάχνοντας δεξιά και αριστερά τον είδα να απομακρύνεται με τον συγκεκριμένο άγνωστο που του κρατούσε την πλάτη. Το παιδί μου δεν είχε δει ποιος ήταν με τον κόσμο, ένιωσε ένα χέρι στην πλάτη και υπέθεσε ότι ήταν ο μπαμπάς του που βρισκόταν πίσω μας. Φώναξα το όνομα του παιδιού κι αμέσως μετά είδα τον άγνωστο να απομακρύνεται. Γλύτωσε το παιδί δεν ξέρω πώς, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι ούτε στο νησί πια δεν είμαστε ασφαλείς», συμπλήρωσε η σοκαρισμένη γυναίκα.