Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτός είναι ο Πιλότος μας που έχασε μάχη με τον θάνατο...!! Σμήναρχος Νεκτάριος Σαμαράς, πατέρας 4 παιδιών κι ένας από τους 5 καλύτερους μαχητές μας στον αέρα...!!

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Σμήναρχος Νεκτάριος Σαμαράς μετά από δίμηνη μάχη που έδωσε στο 251 ΓΝΑ. Την τελευταία του «πτήση» στους αιθέ...


Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Σμήναρχος Νεκτάριος Σαμαράς μετά από δίμηνη μάχη που έδωσε στο 251 ΓΝΑ.

Την τελευταία του «πτήση» στους αιθέρες έκανε σήμερα ο Σμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας Νεκτάριος Σαμαράς.




Μετά από δύο μήνες μάχη, που έδωσε στο 251 ΓΝΑ, μετά από τροχαίο που είχε, ο 48χρονος Σμήναρχος Νεκτάριος Σαμαράς τελικά έχασε τη ζωή του και βύθισε στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και τη μεγάλη οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο άτυχος Σμήναρχος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της Λέσβου lesvosnews.net ο συμπατριώτης του και προσωπικός του φίλος δημοσιογράφος Νεκτάριος Βακάλης: «Μόλις πληροφορήθηκα για το θάνατο του συνονόματου συμπατριώτη μου, σμήναρχου Νεκτάριου Σαμαρά, ο οποίος ήταν πολυβραβευμένος (και διεθνώς στους 5 καλύτερους) πιλότος της πολεμικής μας αεροπορίας.

Ο μόλις 48χρονος Νεκτάριος έδωσε άνιση μάχη για τη ζωή του, το τελευταίο διάστημα. αλλά σήμερα, θα συνεχίσει να “μάχεται” στους ουρανούς, εκεί που πάντα άνηκε…

Καλό αγνάντεμα στα από δω και από κει παράλια, και έχε μας πάντα στο νου σου…
Νεκτάριος Βακάλης»

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 11 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη και ώρα 17:00, στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Σταυρό Θεσσαλονίκης.