Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

3 Τούρκοι νεκροί... Συγκρούσεις μεταξύ του τουρκικού στρατού και των κουρδικών δυνάμεων στη Συρία

Συγκρούσεις μεταξύ του τουρκικού στρατού και των κουρδικών δυνάμεων στη Συρία, καθώς η Άγκυρα, μεταφέρει στρατό στα σύνορα, αναφέρουν το...

Ξεκίνησε η «μητέρα των μαχών» για την Τουρκία; - Μάχες με του Κούρδους στην συριακή Καμίσλι - 3 Τούρκοι νεκροί

Συγκρούσεις μεταξύ του τουρκικού στρατού και των κουρδικών δυνάμεων στη Συρία, καθώς η Άγκυρα, μεταφέρει στρατό στα σύνορα, αναφέρουν τουρκικά και ιρανικά πρακτορεία ειδήσεων.

Συγκρούσεις μεταξύ του τουρκικού στρατού και των υποστηριζόμενων από τις ΗΠΑ Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) στη βορειοανατολική πόλη της Συρίας Qamishli ξέσπασαν το Σάββατο, ανέφερε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars, επικαλούμενοι τo συριακό φιλο-επαναστατικό Step News.




Ο Τουρκικός Στρατός κατέστρεψε στρατιωτικούς στόχους της SDF στο Qamishli κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, ενώ δύο στρατιωτικές μονάδες του τουρκικού στρατού καταστράφηκαν, τρεις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια δύο χωριστών στρατιωτικών επιθέσεων από την SDF, σύμφωνα με το Fars News Agency.

Χθες τουρκικός στρατός στόχευσε τη μεγάλη πόλη Nusaybeen στη βορειοανατολική περιοχή της Συρίας.

Σύμφωνα με αναφορές από τη βορειοανατολική Συρία, ο τουρκικός στρατός βομβάρδισε την πόλη Nusaybeen στην περιοχή του Al-Hasakah, αφού ισχυρίστηκε ότι ένα βλήμα προσγειώθηκε σε τουρκικό έδαφος.

Η πόλη Καμίσλι είναι μέσα στην κουρδοκρατούμενη περιοχή στα Ανατολικά του Ευφράτη. Χθες έγινε γνωστό πως ΗΠΑ - Κούρδοι και Τουρκία αδυνατούν να φτάσουν σε μία συμφωνία για τη δημιουργία μίας ζώνης ασφαλείας, κάτι που σημαίνει πως η τουρκική εισβολή είναι προ των πυλών εκτός αν παρέμβουν δυναμικά οι ΗΠΑ και με το δυναμικά εννοούμε την έμπρακτη στρατιωτική υποστήριξη των Κούρδων