Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ... Σοκ και τρόμος στην Ινδία, βίασαν 3χρονη και στη συνέχεια τη στραγγάλισαν και την αποκεφάλισαν

Τρίχρονη βιάστηκε και στη συνέχεια αποκεφαλίστηκε από τους βιαστές της στην Ινδία, στο τελευταίο περιστατικό της αλυσίδας βίας και βαρβα...


Τρίχρονη βιάστηκε και στη συνέχεια αποκεφαλίστηκε από τους βιαστές της στην Ινδία, στο τελευταίο περιστατικό της αλυσίδας βίας και βαρβαρότητας στη χώρα, για το οποίο έγιναν τρεις συλλήψεις.

Σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης, οι δράστες απήγαγαν το κορίτσι από την αποβάθρα σιδηροδρομικού σταθμού την περασμένη εβδομάδα.




Το σώμα της βρέθηκε κάτω από θάμνο, τυλιγμένο μέσα σε πλαστική σακούλα, σε περιοχή κοντά σε αστυνομικό τμήμα και σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από τον σιδηροδρομικό σταθμό, το βράδυ της Τρίτης.

Για τη σοκαριστική υπόθεση συνελήφθησαν τρία άτομα ενώ για τον εντοπισμό του κεφαλιού της 3χρονης επιστρατεύτηκαν ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, την ώρα που η 3χρονη κοιμόταν με τη μητέρα και τον σύντροφό της. Ο άνδρας αυτός είναι ένας από τους τρεις συλληφθέντες. Μετά την εξαφάνιση της μικρής, η μητέρα της έκανε καταγγελία στην αστυνομία, ενημερώνοντας πως στο περιστατικό δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και ο σύντροφός της.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στη φυλακή την Τρίτη και ο ρόλος του στον αποτρόπαιο φόνο του κοριτσιού διερευνάται.

Οι αρχές είδαν το οπτικό υλικό από το κύκλωμα ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού και αναγνώρισαν τους δύο βασικούς κατηγορούμενους, τους οποίους και συνέλαβαν.

Η κατάθεση των δύο ανδρών προκαλεί σοκ και τρόμο, καθώς ομολόγησαν πως αποκεφάλισαν το 3χρονο κορίτσι ενώ πριν το είχαν βιάσει και στραγγαλίσει.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει το κεφάλι της άτυχης 3χρονης...