Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑ ΕΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ... Στο Μοιραίο τροχαίο στο Αίγιο υπήρχε και γυναίκα στο αυτοκίνητο του 28χρονου

Η γυναίκα έχει ήδη δώσει κατάθεση στις Αρχές, ενώ ο 28χρονος φέρεται πως πείστηκε από συγγενείς του να παραδοθεί. Στο προσκήνιο φτάνο...


Η γυναίκα έχει ήδη δώσει κατάθεση στις Αρχές, ενώ ο 28χρονος φέρεται πως πείστηκε από συγγενείς του να παραδοθεί.

Στο προσκήνιο φτάνουν νέα σοκαριστικά στοιχεία που έρχονται να διαλευκάνουν την υπόθεση του τραγικού τροχαίου στο Αίγιο, με θύμα μια 67χρονη γιαγιά και ένα βρέφος.





Όπως αποκάλυψε ο Αντ1, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεών του, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος αξιωματικός του Ναυτικού, επιστρέφοντας από διασκέδαση σε παραλιακό μπαρ, επέβαινε και μια γυναίκα .

Η γυναίκα, που υπέστη σοκ, έχει ήδη δώσει κατάθεση στις Αρχές ενώ ο 28χρονος φέρεται πως πείστηκε από συγγενείς του να παραδοθεί.

Ο αξιωματικός του Ναυτικού, που εγκατέλειψε τα θύματα του αβοήθητα, στην προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης, άφησε το αυτοκίνητο του κοντά στο σπίτι του και στη συνέχεια κρύφτηκε σε ένα σκάφος στη θάλασσα.

Τα λόγια του τραγικού πατέρα που είδαν, νωρίτερα, το φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν: «Άνοιξε το κεφαλάκι του. Το πήρα αγκαλιά και το φίλησα. Και η μανούλα μου. Θέλω να πω στην αστυνομία να μην τον αφήσουν, γιατί θα κάνω κακό και ας πάω φυλακή, δεν με νοιάζει. Πήγε και ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, ήταν μεθυσμένος».

Μέσα σε μία στιγμή έχασε την 67χρονη μητέρα του και το μόλις ενός έτους μωρό του, όταν 28χρονος οδηγός, που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος σημαιοφόρος στο Πολεμικό Ναυτικό, τους παρέσυρε και τους σκότωσε.

Η μητέρα του βρέφους ζητά, από τη μεριά της, την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

Ο οδηγός, σύμφωνα με την Αστυνομία, εγκατέλειψε τα θύματά του αβοήθητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραφε το ασημί αυτοκίνητο που λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής παρέρυρε τη γιαγιά και το εγγόνι της. Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδό Πατρών- Αιγίου κοντά στο χωριό Καμάρες.

Πάντως μαρτυρίες από το Αίγιο κάνουν λόγο για απόπειρα του δράστη να εξαφανιστεί προσεγγίζοντας σκάφος που έχει στην ιδιοκτησία του και που βρισκόταν στην παραλία του Λόγγου, όπου και συνελήφθη.