Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πρίλεπ (Σκόπια): Κάτοικοι δίνουν 10.000 ευρώ στο δήμαρχο να καταστρέψει την πινακίδα στο άγαλμα του Αλεξάνδρου

Ο δήμαρχος της πόλης Πρίλεπ (Πρίλαπος) δήλωσε ότι η πινακίδα που τοποθετήθηκε στο άγαλμα του Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπί...


Ο δήμαρχος της πόλης Πρίλεπ (Πρίλαπος) δήλωσε ότι η πινακίδα που τοποθετήθηκε στο άγαλμα του Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, θα τοποθετηθεί και στο άγαλμα του Αλεξάνδρου που βρίσκεται στο κέντρο του Πρίλαπου.




Η δήλωσή του προκάλεσε καταιγίδα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα και ένα από τα μηνύματα που στάλθηκαν στον επικεφαλής δήμαρχο, Ιλίγια Γιοβανόφσκι, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ‘Markukule’, αναφέρει:

«Δήμαρχε, σας ζητάμε προσωπικά να καταστρέψετε την πινακίδα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Πρίλεπ που λέει ότι ο Αλέξανδρος ήταν Έλληνας και θα έχετε 10 χιλιάδες ευρώ για τη δημιουργικότητα αυτή!

Αυτό δεν είχατε υποσχεθεί προεκλογικά όταν πηγαίνατε από σπίτι σε σπίτι ;», λέει το μήνυμα που απευθύνεται στον Γιοβανόφσκι.

Ενημερωτικά σημειώνουμε ότι ο δήμαρχος προεκλογικά είχε υποσχεθεί ότι θα δίνει δώρο 10 χιλιάδων ευρώ σε κάθε νέα δημιουργική επιχείρηση στο Πρίλεπ. Μια υπόσχεση που θα έδινε, όπως πίστευε, τόνωση στην τοπική οικονομία.
--
The Hellenic Information Team