Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αφού πέρασε από το Σούνιο... Το τουρκικό αποβατικό TCG Bayraktar (L-402) στο Δυρράχιο

Το τουρκικό αποβατικό TCG Bayraktar(L-402) βρίσκεται στο αλβανικό λιμάνι του Δυρραχίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 18 Ιουλίου. ...


Το τουρκικό αποβατικό TCG Bayraktar(L-402) βρίσκεται στο αλβανικό λιμάνι του Δυρραχίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 18 Ιουλίου.





Το πολεμικό πλοίο της Τουρκίας, έδεσε σε προβλήτα του Δυρραχίου το πρωί της 16ης Ιουλίου, ενώ το πλήρωμά του έγινε δεκτό από τον στρατιωτικό ακόλουθο της τουρκικής πρεσβείας.

Το πλοίο θα επισκεφθούν κεντρικές και τοπικές αρχές, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων της Αλβανίας.

Το πλοίο που έχει μήκος 139 μέτρα έχει πλήρωμα 400 ατόμων συμπεριλαμβανομένων φοιτητών της τουρκικής Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, όπου εκτός από τους Τούρκους υπάρχουν και σπουδαστές διάφορων άλλων χωρών.

Ένας από τους στόχους της άφιξης του πλοίου, εκτός από την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, είναι να προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους μέσα με επισκέψεις που σχετίζονται με τη πλοήγηση, τακτικών ελιγμών και κατάσβεση πυρκαγιών.

Η τουρκική Ναυτική Ακαδημία πραγματοποιεί μια σειρά καλοκαιρινών ασκήσεων, ώστε οι σπουδαστές να εξοικειωθούν με τη ζωή στο πλοίο και με ιδίως με τις συνθήκες εν πλω, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.




.echedoros-a.gr