Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι αντιμετωπίζουν οι χριστιανοί σε ένα νεο-μαρξιστικό κόσμο

Του ALFRED KENTIGERN SIEWERS (TAC) / ΚΟ Πριν από δύο εβδομάδες, στην πόλη Burien της Ουάσινγκτον στις Βορειοδυτικές ΗΠΑ, ένας ηλικιωμένος...


Του ALFRED KENTIGERN SIEWERS (TAC) / ΚΟ

Πριν από δύο εβδομάδες, στην πόλη Burien της Ουάσινγκτον στις Βορειοδυτικές ΗΠΑ, ένας ηλικιωμένος ηγούμενος μιας Ρωσικής Ορθόδοξης Μονής χτυπήθηκε στο κεφάλι ενώ έβαζε βενζίνη.




Ο επιτιθέμενος, άγνωστος σε αυτόν, φέρεται ότι πρόσεξε το σταυρό που φορούσε και έπειτα του είπε: "Πώς είναι ο Trump;"
«Δεν ξέρω», απάντησε ο ευγενικός αλλά παραδοσιακός μοναχός, που δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική.
Τότε δέχθηκε μια δυνατή γροθιά στο πρόσωπο.

Με την άνοδο του πολιτικού εξτρεμισμού στις Η.Π.Α. από τις αριστερές-αναρχικές ομάδες που καταγγέλλουν την θρησκευτική ελευθερία που προστατεύεται από το Σύνταγμα ως «κληρονομιά της λευκής υπεροχής», να περιμένετε ότι η βία κατά των χριστιανών θα συνεχίσει να φαίνεται σαν κάτι το «φυσιολογικό» καθώς στον δημόσιο διάλογο οι παραδοσιακοί χριστιανοί συνεχίζουν να παρουσιάζονται ως τέρατα.

Το να θεωρείται φυσιολογική η αριστερή βία φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο το CBS προβάλλει μια τηλεοπτική εκπομπή (“The Good Fight”) που κατά τρόπο προκλητικό, υιοθετεί και δικαιολογεί τη βίαιη σωματική επίθεση εναντίον ενός Αμερικανού που ειρηνικά διατύπωσε τη γνώμη του ... για να περάσει το μήνυμα της «καλής βίας» στους τηλεθεατές του, όπως σημειώνει ο Rod Dreher.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: http://redskywarning.blogspot.com/2019/07/blog-post.html