Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ με την Αμερικανίδα βιολόγο: Ποιο μυστικό κρύβει η δαιδαλώδης σπηλιά όπου βρέθηκε η σορός της;

Η Αστυνομία τηρεί σιγήν ιχθύος και σίγουρα τα όποια συμπεράσματα δεν θα ανακοινωθούν πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας Η σορός ...


Η Αστυνομία τηρεί σιγήν ιχθύος και σίγουρα τα όποια συμπεράσματα δεν θα ανακοινωθούν πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας

Η σορός της 60χρονης Suzanne Eaton παραδόθηκε νωρίτερα το απόγευμα στους αστυνομικούς και μεταφέρθηκε από άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης αφού προηγουμένως ο χώρος όπου βρέθηκε είχε εξερευνηθεί εξονυχιστικά από το κλιμάκιο του εγκληματολογικού της Αθήνας.





Η Αστυνομία τηρεί σιγήν ιχθύος και σίγουρα τα όποια συμπεράσματα δεν θα ανακοινωθούν πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας από τους ιατροδικαστές.

Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι η 60χρονη βρέθηκε σε πλάγια θέση σε κατάσταση αποσύνθεσης, σε απόσταση περίπου 60 μέτρων σε ευθεία γραμμή από την είσοδο της δαιδαλώδους σπηλιάς-λαγουμιού, ύψους περίπου 1,60. Η πρόσβαση σε αυτό το λαγούμι είναι εξαιρετικά δύσκολη.




Θα πρέπει δηλαδή κάποιος να γνωρίζει πολύ καλά το χώρο και να έχει λόγο να βρίσκεται εκεί. Υπάρχει μια τάφρος ύψους περίπου δύο μέτρων και όταν την ανέβεις, υπάρχει δένδρο και πίσω από αυτό κλαδιά. θα πρέπει δηλαδή, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές χαρακτηριστικά, κάποιος να ανοίξει με τα χέρια του τα κλαδιά για να βρει την είσοδο και να μπει μέσα.

Πρόκειται για ένα πραγματικά δαιδαλώδες και σκοτεινό μέρος και μόνη αχτίδα φωτός σε αυτό το σκοτεινό δαιδαλώδες τρομακτικό σκηνικό μία σχισμή στην «οροφή» της σπηλιάς πολύ κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας – μία επί της ουσίας, όπως αναφέρεται, τρύπα.

Τα σενάρια που εξετάζονται είναι πολλά. Για παράδειγμα θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο η 60χρονη να μπήκε στην σπηλιά από την είσοδο που περιγράψαμε νωρίτερα. Ίσως το κλειδί για κάποιους να βρίσκεται σε αυτήν την «τρύπα». Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση και είναι λογικό. Υπάρχει απόλυτη μυστικότητα στις έρευνες, οι Αρχές θα μιλήσουν όταν πλέον έχουν πλήρη εικόνα με βάση τα ευρήματα και το πόρισμα των ιατροδικαστών. Το όλο σκηνικό πάντως παραπέμπει σε θρίλερ.

Υπενθυμίζεται ότι στην Κρήτη έφτασε από την Αθήνα το κλιμάκιο του Εγκληματολογικού, και τα στελέχη του μετέβησαν στη σπηλιά, όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης Sue Eaton, για να εξερευνήσουν εξονυχιστικά τον χώρο. Κλιμάκιο της 3ης ΕΜΑΚ παρέμενε για ώρες σε απόσταση 200 μέτρων, έως ότου ολοκληρώθηκε η διαδικασία από το εγκληματολογικό.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι αστυνομικές πηγές επιμένουν ότι η σορός δεν ήταν καλυμμένη με κάποιο πανί ή σεντόνι, χωρίς ωστόσο αυτό να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο για τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο της άτυχης γυναίκας. Η υπόθεση έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών που ερευνούν κάθε πτυχή της υπόθεσης αλλά και την ευρύτερη περιοχή για τυχόν στοιχεία, που θα ξετυλίξουν το «κουβάρι».

Συγκλονισμένοι συνάδελφοι, φίλοι και συγγενείς
Την ίδια ώρα συγκλονισμένη είναι η διεθνής ερευνητική κοινότητα από την τροπή που έλαβε τις τελευταίες ώρες, η υπόθεση της εξαφάνισης της Αμερικανίδας Βιολόγου Suzanne Eaton.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ερευνητικού ιδρύματος, στο οποίο εργαζόταν η άτυχη 60χρονη, αναφέρεται:
Θρίλερ με την Αμερικανίδα: Ποιο μυστικό κρύβει η δαιδαλώδης σπηλιά όπου βρέθηκε η σορός της;

«Με ανείπωτη λύπη και θλίψη ανακοινώνουμε τον τραγικό θάνατο της αγαπημένης μας φίλης και συναδέλφου Σουζάν Ήτον. Η αστυνομία ανέκτησε το σώμα της κατά η διάρκεια του απογεύματος της 8ης Ιουλίου. Οι αρχές δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει την έρευνά τους σχετικά με τα γεγονότα που μπορεί να έλαβαν χώρα το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουλίου, και θα παράσχουμε περαιτέρω ενημερώσεις καθώς λαμβάνουμε πληροφορίες. Είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι και ενοχλημένοι από το τραγικό αυτό γεγονός. Η Σουζάν ήταν μία εξαιρετική και εμπνευσμένη επιστήμονας, αγαπημένη σύζυγος και μητέρα, μια αθλήτρια και ταυτόχρονα ένα πραγματικά υπέροχο άτομο, αγαπητό σε όλους μας. Η απώλειά της είναι αβάσταχτη. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί με το σύζυγο της Τόνι, τους γιούς της Μαξ και Λουκ, και με όλη την οικογένειά της».

Πηγή: cretalive.gr