Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παρακρατικός καταδικασμένος για τρομοκρατία, σύμβουλος της ΛΥΚΑΙΝΑΣ Αξενέρ…

Ο ΒεντάτΓενερέρ , ένας ρατσιστής κακοποιός, ο οποίος είναι επικεφαλής σύμβουλος της Μεράλ Αξενέρ-προέδρου του εθνικιστικού, δεξιού αντιπ...


Ο ΒεντάτΓενερέρ , ένας ρατσιστής κακοποιός, ο οποίος είναι επικεφαλής σύμβουλος της Μεράλ Αξενέρ-προέδρου του εθνικιστικού, δεξιού αντιπολιτευόμενου ΙΓΙ, είναι επίσης μία από τις ηγετικές προσωπικότητες μιας εκστρατείας στην Τουρκία και στην τουρκική διασπορά στο εξωτερικό κατά της μετανάστευσης υπέρ της ξενοφοβίας.




Είναι ιδρυτικό μέλος του κόμματος ΙΓΙ και τώρα συμβουλεύει την πρόεδρο για τις σχέσεις του κόμματος με τον τουρκικό κόσμο. Σε στενή σχέση με το κακόβουλο νεοεθνικιστικό δίκτυο (Ulusalcı) με επικεφαλής τον Ντογού Περιντσέκ , ο Γενερέρ αντιπροσωπεύει ένα από τα χειρότερα πρόσωπα του εθνικισμού στην Τουρκία, το οποίο είναι ιδιαίτερα εχθρικό προς τις ευάλωτες ομάδες συμπεριλαμβανομένων των μειονοτήτων, των Κούρδων και του κινήματος Γκιουλέν.

Ο φάκελος του αφηγείται την ιστορία. Συνελήφθη στις 26 Φεβρουαρίου 2008 στο πλαίσιο έρευνας σε μια σκιώδη ομάδα που ήταν υπεύθυνη για δολοφονίες, συνωμοσίες και παράνομες επιχειρήσεις στην Τουρκία (σχ. μεταφρ. : Υπόθεση Εργκενέκον). Απελευθερώθηκε εν αναμονή της δίκης στις 24 Ιανουαρίου 2009. Τα αποδεικτικά στοιχεία που έλαβαν οι εισαγγελείς τον έδειξαν να αλληλεπιδρά με τον συνταξιούχο κ. Veli Küçük, μια διαβόητη φιγούρα ανθρώπου υπεύθυνου για πολλές δολοφονίες, συμπεριλαμβανομένων των εξωδικαστικών δολοφονιών των Κούρδων στη νοτιοανατολική Τουρκία.