Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαίνεται η φωτιά στην Τανάγρα κοντά στα Δερβενοχώρια...! Εκκενώθηκε μοναστήρι - Ενισχύονται οι δυνάμεις!

Μια μεγάλη φωτιά στα Δερβενοχώρια, στην Τανάγρα, έχει κινητοποιήσει τεράστια δύναμη της Πυροσβεστικής που επιχειρεί στο σημείο για την κ...


Μια μεγάλη φωτιά στα Δερβενοχώρια, στην Τανάγρα, έχει κινητοποιήσει τεράστια δύναμη της Πυροσβεστικής που επιχειρεί στο σημείο για την κατάσβεσή της.




Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση που δίνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι δυνάμεις ενισχύονται σημαντικά. Πιο συγκεκριμένα, στην μάχη με την πύρινη λαίλαπα έχουν ριχτεί 92 πυροσβέστες, 29 οχήματα, 8 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.

Οι επίγειες δυνάμεις που επιχειρούν στην φωτιά, πιο αναλυτικά είναι: 40 πυροσβέστες με 19 οχήματα, 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα από το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ) και 32 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Ακόμη, στη μάχη για να σβηστεί η φωτιά συνδράμουν 6 υδροφόρα οχήματα και 2 ερπυστριοφόρα οχήματα της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Μάλιστα, μετά από εισήγηση του επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων απομακρύνθηκαν προληπτικά 2 άτομα από την Ιερά Μονή Τσάτσαρη Προφήτη Ηλία.