Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δυο ληστρικές επιθέσεις σε γυναίκες σε Βύρωνα και Παλαιό Φάληρο

Δύο άγριες ληστρικές επιθέσεις σε γυναίκες σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στις περιοχές του Βύρωνα και του Παλαιού Φαλήρου. Οι αλλοδαποί δρ...


Δύο άγριες ληστρικές επιθέσεις σε γυναίκες σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στις περιοχές του Βύρωνα και του Παλαιού Φαλήρου.

Οι αλλοδαποί δράστες όρμησαν στα θύματα για να τους αρπάξουν ο,τι πολυτιμότερο είχαν πάνω τους, όμως και στις δύο περιπτώσεις ήταν άτυχοι αφού στη μια επίθεση ο δράστης παρασύρθηκε από διερχόμενο ταξί, ενώ στη δεύτερη “συνελήφθη” από κατοίκους που είδαν το άγριο σκηνικό να εκτυλίσσεται μπροστά τους.




Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 16:15 στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Παρθενώνος στο Παλαιό Φάληρο. Ο ληστής, που πιθανότατα παραμόνευε και περίμενε την κατάλληλη στιγμή να “χτυπήσει”, όρμησε σε μια 35χρονη υπήκοο ΗΠΑ και της τράβηξε την αλυσίδα με τον διαμαντένιο σταυρό, που φορούσε στο λαιμό της. Η γυναίκα αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει και εκείνη τη στιγμή δύο πολίτες που επέβαιναν σε μηχανή, άρχισαν να καταδιώκουν τον δράστη. Λίγα στενά πιο κάτω κατάφεραν να τον “συλλάβουν”. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Αστυνομία και, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 18χρονο Γεωργιανό.
Στις 17:30 στο Βύρωνα εκτυλίχθηκε ένα κινηματογραφικού τύπου σκηνικό. Μητέρα 45χρόνων που βάδιζε με το ανήλικο παιδί της στην οδό Καραολή και Δημητρίου, ακούει από πίσω της άναρθρες κραυγές και φωνές σε μια γλώσσα, που όπως είπε στην Αστυνομία δεν μπορούσε να καταλάβει. Πριν καλά – καλά προλάβει να γυρίσει, δέχτηκε επίθεση από τον ληστή, ο οποίος άρχισε να τη χτυπά με μανία στην πλάτη. Η 45χρονη σωριάστηκε στην άσφαλτο και ο δράστης της τράβηξε την τσάντα. Όμως αντέδρασε και τότε εκείνος άρχισε να τρέχει και, στην προσπάθειά του να διασχίσει τον δρόμο, χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ ενός ταξί και το ράγισε. Παρά το χτύπημα, δεν το έβαλε κάτω. Σηκώθηκε και τρέχοντας, επιβιβάστηκε σε μηχανάκι που τον περίμενε συνεργός του και εξαφανίστηκαν.