Tελευταια Νεα

Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2019

ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ... Εκτός Χ.Α. ο ΚΟΥΖΗΛΟΣ και ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ... Είναι ξεκάθαρο πια ότι περιμένουν κίνηση από Κασιδιάρη...Η ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΛΩΝ, ΞΕΚΑΘΡΙΖΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΣΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΚΙΝΗΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΖΗΛΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΤΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ.

Ο πρώην βουλευτής Α'Πειραιά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκος Κούζηλος, μετά την ανεξαρτητοποίηση του ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού, δήλωσε ότι αποχωρεί και αυτός από το κόμμα...
Στην σχετική δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

«Ελαβα την απόφαση αυτή γιατί έπρεπε να είχαν υπάρξει στον Λαϊκό Σύνδεσμο εδώ και καιρό πολιτικές αλλαγές και σε πρόσωπα και σε αδιέξοδες πολιτικές πλατφόρμες και δεν υπήρξαν, με αποτέλεσμα να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Αισθάνομαι ότι προδώσαμε τον κόσμο και τους ψηφοφόρους μας από την στιγμή που η ηγεσία του κόμματος αρνήθηκε να δει τα αυτονόητα.

Η ανανέωση, η είσοδος νέων άφθαρτων προσώπων, ο εκσυγχρονισμός της ιδεολογικής πλατφόρμας και η προσαρμογή του στις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας είναι απαιτήσεις όχι μόνο των ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αλλά και όλων των Ελλήνων πατριωτών που δεν θέλουν να βλέπουν το κόμμα να είναι υπογείως συμβιβασμένο.

Θα μείνω στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να ξαναγίνει η Ελλάδα ελεύθερη, χριστιανική και δυνατή».

ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ...

Την αποχώρησή του από τη Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Ο πρώην βουλευτής Μαγνησίας κάνει λόγο για αποσύνθεση της Χρυσής Αυγής «συνεπεία αλλεπάλληλων λαθών» και μιλά για «έναν νέο φορέα που εδραιώνεται δυναμικά σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Υπενθυμίζεται πως χθες είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τη Χρυσή Αυγή και ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός.

Διαβάστε τη γραπτή δήλωση του Παναγιώτη Ηλιόπουλου:
«Υπήρξα στις τάξεις της Χρυσής Αυγής εδώ και δεκαετίες. Τότε που δεν υπήρχε η παραμικρή προσδοκία για προνόμια και αξιώματα. Έκτοτε, με σκληρό αγώνα και θυσίες πετύχαμε πολλά και υπέστημεν ακόμα περισσότερα:

Δολοφονίες, 18 μήνες άδικης φυλάκισης, αποκλεισμούς και διώξεις. Ακόμη και τα ανήλικα παιδιά μου δέχτηκαν επίθεση από παρακρατικούς αναρχικούς στο κέντρο του Βόλου!

Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν απολύτως συνεπής στις υποχρεώσεις μου στο Κίνημα – οικονομικές και ηθικές. Πραγματοποίησα εκατοντάδες ομιλίες στη βουλή και ακόμα περισσότερες σε ολόκληρη την Ελλάδα και υπερασπίστηκα τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου με αυταπάρνηση.

Αγωνίστηκα σε ένα δύσκολο Νομό, όπως αυτός της Μαγνησίας και κατάφερνα διαχρονικά να τον κρατάω σε ποσοστά ανώτερα από τα πανελλαδικά, με σκληρή δουλειά και υποδειγματική οργάνωση. Αποχωρώ από το Κίνημα χωρίς να έχω αποκομίσει το παραμικρό οικονομικό και προσωπικό όφελος.

Όμως, το να βλέπω παθητικά την Χρυσή Αυγή να αποσυντίθεται, συνεπεία αλλεπάλληλων λαθών, είναι κάτι που δεν ταιριάζει στην προσωπικότητα μου και δεν αρμόζει στις θυσίες μου.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσει αυτός ο κύκλος. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους τους ανιδιοτελείς Εθνικιστές, για τους Αγώνες που δώσατε και θα δώσετε.

Προσωπικά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια μακριά πλέον από το Κίνημα στο οποίο ανδρώθηκα πολιτικά, στο πλευρό χιλιάδων Άξιων Πατριωτών και ενός νέου Φορέα που εδραιώνεται δυναμικά σε ολόκληρη την Ελλάδα».
« Προηγουμενη
Επομενη »