Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαλκιδική: Ώρες αγωνίες για την οικογένεια του αγνοούμενου ψαρά.. Είναι αυτός που εντοπίστηκε νωρίτερα σε παραλία...;;;

«Μου είπαν ότι δεν είχαν δοσει απαγορευτικό. Αυτοί πάντα κοιτάνε τον καιρό», αναφέρει ο ανιψιός του στο protothema.gr Ώρες αγωνίας περνά η...

4851486
«Μου είπαν ότι δεν είχαν δοσει απαγορευτικό. Αυτοί πάντα κοιτάνε τον καιρό», αναφέρει ο ανιψιός του στο protothema.gr

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του αγνοούμενου 62χρονου ψαρά στη Νέα Καλλικράτεια, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της Τετάρτης οπότε και βγήκε για ψάρεμα παρά το γεγονός ότι στην περιοχή επικρατούσαν πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες.




«Ξέρω ότι πήγε για ψάρεμα και χάθηκε, τον έπιασε η φουρτούνα, λογικά όταν γύριζε, γιατί γύρω στις δέκα ξέσπασε όλο αυτό το σκηνικό. Ακόμη τον ψάχνουν. Πρέπει να έφυγε κατά τις οχτώ το απόγευμα. Ήταν δυο ώρες μέσα. Μου είπαν ότι δεν είχαν δοσει απαγορευτικό. Αυτοί πάντα κοιτάνε τον καιρό. Δεν γνωρίζω τίποτα παραπάνω, ρώτησα κάτι ψαράδες που τους ξέρει αλλά δεν ηξεραν κάτι ακόμη», αναφέρει ο ανιψιός του στο protothema.gr.

Ο 62χρονος άντρας ζει μόνιμα με την σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει δυο κόρες, στη Νέα Καλλικράτεια της Χαλκιδικής. Οπως λένε συγγενείς του από μικρό παιδακι ασχολείται με το ψάρεμα και ειναι έμπειρος.