Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ....!!! Έκαναν φάρσα στον Ζάεφ ότι ο Ποροσένκο είναι συγγενής του Μεγάλου Αλέξανδρου και... ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ...!!!

Τραγική και ταυτόχρονα ως επικίνδυνη μπορεί να χαρακτηριστεί η παραπλάνηση του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζ.Ζάεφ από δύο Ρώσους φαρσέρ καθώς...


Τραγική και ταυτόχρονα ως επικίνδυνη μπορεί να χαρακτηριστεί η παραπλάνηση του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζ.Ζάεφ από δύο Ρώσους φαρσέρ καθώς τον έπεισαν ότι μιλάει με τον Πέτρο Ποροσένκο ο οποίος του «αποκαλύπτει» ότι Ουκρανοί επιστήμονες «εξακρίβωσαν» τη «συγγένειά» του με τον Μέγα Αλέξανδρο!




Οι δύο Ρώσοι φαρσέρ είναι οι, Βλάντιμιρ «Βόβαν» Κουζνέτσοφ και Αλεξέι «Λέξους» Στολιάροφ, και έδωσαν στη δημοσιότητα μια ηχογράφηση στην οποία ακούγονται να μιλούν ως ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, με αυτόν που φέρεται να είναι ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ όπως αναφέρει το sputniknews.gr

Η παραπλάνηση είναι τραγική καθώς αποδεικνύει το εύρος της ιστορικής αμάθειας του Ζ.Ζάεφ αλλά επικίνδυνη καθώς αποκαλύπτονται κατά αυτόν τον τρόπο οι συνεχείς προσπάθειες των Σλάβων Σκοπιανών για υφαρπαγή μεγάλου μέρους της ελληνικής Ιστορίας, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα το επιδιώξουν στηριζόμενοι στην Συμφωνία των Πρεπσών με βάση την οποία εκχωρήθηκαν στα Σκόπια τα ιστορικά και κληρονομικά δικαιώματα της Μακεδονίας.

Οι φαρσέρ επικοινώνησαν τρεις φορές με τον Ζάεφ προσποιούμενοι ότι είναι ο Ποροσένκο. Σε μία από τις τρεις συνομιλίες εκ μέρους του πρώην Ουκρανού προέδρου, «αποκάλυψαν» ότι επιστήμονες από την Ουκρανία κατόρθωσαν να «εξακριβώσουν» τη «συγγένειά» του με τον Μέγα Αλέξανδρο!

«Οι επιστήμονές μας έχουν ήδη εξακριβώσει τη σχέση μου μαζί του, οπότε μπορώ να αποκαλούμαι Μέγας Πέτρος», είπαν οι φαρσέρ σε μία από τις συζητήσεις τους, μιλώντας εκ μέρους του Ποροσένκο.

«Όπως γνωρίζετε, οι Ουκρανοί επιστήμονες μας έκαναν μια σειρά ιστορικών ανακαλύψεων. Όπως γνωρίζετε, οι Ουκρανοί είναι αρχαίοι Σουμέριοι... Σε μια περίοδο, η περιοχή μας άνηκε στην Αλεξάνδρεια», πρόσθεσε ο Ποροσένκο και απαντώντας, ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ φέρεται να δήλωσε ότι «διάβασε γι’ αυτό» και πως «η ιστορία μπορεί να μας ενώνει»!

Δυστυχώς εάν όντως έλαβαν χώρα τέτοιες συνομιλίες και αν όντως ο Ζ.Ζάεφ είναι αυτός που ακούγεται στην ηχογράφηση δεν μας προξενεί καμία εντύπωση. Η Ιστορία διαστρεβλώνεται σκόπιμα και μεθοδικά από κράτη και λαούς που δεν διαθέτουν δική τους Ιστορία με κάποιο ιδιαίτερο ειδικό βάρος.

Και φυσικά τι είναι αυτό που συνδέει την Ελλάδα με την ένδοξη αρχαία ελληνική Ιστορία; Μα φυσικά το ίδιο το όνομα Έλληνες. Αυτό για να γίνει κατανοητό πόσο μεγάλη είναι η ζημιά της εκχώρησης του ονόματος «Μακεδονία», διότι δεν είναι απλά ένα όνομα, είναι ιστορικό «brand name».

Οι δύο φαρσέρ από τη Ρωσία έχουν γίνει διάσημοι για τις κωμικές συζητήσεις με ηγέτες και πολιτικούς απ’ όλον τον κόσμο καθώς έχουν καταφέρει να πείσουν και να συνομιλήσουν, μεταξύ άλλων, με τους Εμανουέλ Μακρόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Χουάν Γκουάιδο.