Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σεσημασμένος Λαθρομετανάστης στον Άγιο Παντελεήμονα πυροβολήσε άλλον σεσημασμένο λαθρομετανάστη...!!!

Φως στην απόπειρα δολοφονίας ενός αλλοδαπού στον Άγιο Παντελεήμονα έριξε η αστυνομία. Τον πυροβόλησε ένας 27χρονος, ο οποίος και συνελήφ...


Φως στην απόπειρα δολοφονίας ενός αλλοδαπού στον Άγιο Παντελεήμονα έριξε η αστυνομία. Τον πυροβόλησε ένας 27χρονος, ο οποίος και συνελήφθη.

Στα ίχνη του ανθρώπου που έκανε απόπειρα δολοφονίας εις βάρος ενός 44χρονου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στις 23 Ιουνίου έφτασε η αστυνομία.




Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με το ΤΑ Αγίου Παντελεήμονα.

Το θύμα είχε δεχθεί επίθεση στην οδό Αχαρνών, από τον συλληφθέντα, ο οποίος τον πυροβόλησε με πιστόλι, τραυματίζοντάς τον στον δεξιό και στον αριστερό μηρό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δυο διαφορετικές παρέες που τις αποτελούσαν αλλοδαποί έβλεπαν αγώνα ποδοσφαίρου σε καφετέρια στον Άγιο Παντελεήμονα. Χωρίς κάποια αιτία οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν, βγήκαν έξω την καφετέρια και ο 27χρονος πυροβόλησε τον 44χρονο. Και οι δύο είναι σεσημασμένοι, το θύμα για κλοπές και ναρκωτικά και ο δράστης για κλοπές.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα που διέμενε ο δράστης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πιστόλι με γεμιστήρα και 11 φυσίγγια, γεμιστήρας με 12 φυσίγγια και κουτί με 18 φυσίγγια.

Ο 27χρονος πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.