Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καρέ- καρέ η εισβολή διαρρήκτη σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Πάτρα -Εμβόλισε την είσοδο με αυτοκίνητο

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καταστήματος στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα στην Πάτρα κατέγραψε καρέ καρέ τις κινήσεις διαρρήκτη που εμβόλισε με ...


Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καταστήματος στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα στην Πάτρα κατέγραψε καρέ καρέ τις κινήσεις διαρρήκτη που εμβόλισε με το όχημά του είσοδο πρακτορείου του ΟΠΑΠ.


Ο δράστης κατάφερε να αφαιρέσει δελτία ξυστό και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημά του και βρίσκονται στα ίχνη του, σύμφωνα με το thebest.gr.
O διαρρήκτης χρησιμοποίησε το όχημά του με το οποίο εμβόλισε με οπισθοπορεία την είσοδο του καταστήματος. Τις κινήσεις του δράστη ο οποίος ωστόσο είχε καλύψει με κουκούλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, κατέγραψαν καρέ καρέ οι δύο κάμερες του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης του πρακτορείου του ΟΠΑΠ.




Δείτε το βίντεο από τις κάμερες του πρακτορείου του ΟΠΑΠ
Ο διαρρήκτης αφαίρεσε κουπόνια αξίας 3.500 ευρώ
Ο άγνωστος δράστης χτύπησε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα στην Πάτρα. Με γρήγορες κινήσεις που δεν κράτησαν πάνω από 1 λεπτό κατάφερε να αφαιρέσει κουπόνια του τυχερού παιχνιδιού «ΣΚΡΑΤΣ».

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο νεαρός διαρρήκτης κατάφερε να αφαιρέσει κουπόνια αξίας περίπου 3.500 ευρώ, τα οποία ωστόσο κατάφερε έγκαιρα να ακυρώσει μέσω του ΟΠΑΠ η πράκτορας, όπως αναφέρει το thebest.gr.

Στο κατάστημα κλήθηκαν αστυνομικοί που έλαβαν αποτυπώματα από το χώρο για να ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν. Αξίζει να σημειωθεί, πως το όχημα το οποίο χρησιμοποίησε ο δράστης για να εισέλθει στο κατάστημα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς και κατασχέθηκε.